Εορδαϊκός| Έκοψε τη βασιλόπιτα – Τρεις οι τυχεροί

 




Την καθιερωμένη εκδήλωση για την ετήσια κοπή της βασιλόπιτας διοργάνωσε ο Εορδαϊκός. 

Τυχεροί ήταν οι Γιώργος Ζαχαριάς (γενικός αρχηγός), Αντώνης Τσιάρας (προπονητής τερματοφυλάκων) και Πέταρ Όμπαντιτς (νεοαποκτηθείς αμυντικός), που βρήκαν τα φλουριά στα κομμάτια τους. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα της Πτολεμαϊδας, συνοδεία φωτογραφικού υλικού:


«Κόπηκε η ετήσια βασιλόπιτα του Συλλόγου!


Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και σε οικογενειακό κλίμα , η διοίκηση του Εορδαϊκού , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το βράδυ της Τετάρτης(31/1) στο «Hotel Pantelidis».

Το “παρών” έδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αθανάσιος Κρυτσάνης και σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και το λοιπό τιμ, όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς και όλοι όσοι συνεισφέρουν στην ομάδα.

Ευχές για τη νέα χρονιά και χαιρετισμό σε όλους, απηύθυναν ο σεβασμιώτατος Πατήρ Χρήστος ,ο πρόεδρος Αθανάσιος Κρυτσάνης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας και μεταφορών κ. Νίκος Λυσσαρίδης.

Το "παρών" επίσης έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας κ. Χρήστος Κεσκερίδης,ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Κωνσταντίνος Βύζας και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης κ.Λύσανδρος Μεταξάς.

Τυχεροί της βραδιάς στάθηκαν ο Γενικός Αρχηγός, Γιώργος Ζαχαριάς μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Αντώνη Τσιάρα όπου το φλουρί μοιράστηκε στα κομμάτια τους, και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Petar Obadikj (Πέταρ Όμπαντιτς) ο οποίος "εξαργύρωσε" την τύχη του με χρηματικό έπαθλο από την διοίκηση του συλλόγου».

Δείτε τις φωτό του ΦΣ Εορδαϊκός (Facebook)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική