Πιερικός| «Ρέστα» για Κυβελίδη, Λιόλιο, Μακρή, κοντά Σαμανίδης-Παναγιωτίδης



Πατά… γκάζι για τις πρώτες μεταγραφές από το «πάνω ράφι» η νέα διοίκηση του Πιερικού, για να τον καταστήσει πρωταγωνιστή και να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι ήρθε η ώρα της «αναγέννησης». 
Οι Κατερινιώτες θέλουν φέτος να στοχεύσουν ψηλά και μετά την πρόσληψη του Λεωνίδα Μπίλη θέλουν να γεμίσουν το ρόστερ με ποιότητα και εμπειρία και με ορισμένους παλιούς γνώριμους. 
Προς αυτή την κατεύθυνση, στο… σημάδι για την ιστορική ομάδα της Πιερίας έχουν μπει ο Κατερινιώτης στράικερ, Λεωνίδας Κυβελίδης, που αποχωρεί πιθανότατα από τον Απόλλωνα Πόντου και στο ξεκίνημα της καριέρας του αναδείχτηκε από τον Μπίλη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Πιερικός
Στα… μεγάλα ψάρια που θέλει να αποκτήσει ο Πιερικός εντάσσεται ο επίσης παλιός γνώριμος χαφ, Γιώργος Μακρής, που φέτος έπαιξε στη Δόξα Δράμας (ήταν και αρχηγός), η οποία ακόμα βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, αλλά και ο υψηλόσωμος Κατερινιώτης στόπερ, Βασίλης Λιόλιος (επίσης συνεργάστηκε με Μπίλη, σε Ηρακλή και Πόντιους Κατερίνης), που πέρυσι έπαιξε στη Νίκη Αγκαθιάς και για χρόνια ήταν «κολώνα» του Αιγινιακού στη Φούτμπολ Λιγκ. 
Περιπτώσεις με δεδομένες και αντικειμενικές δυσκολίες, λόγω ανταγωνισμού από ομάδες παραπάνω κατηγοριών και δαπάνης, αλλά τα νέα στελέχη του Πιερικού είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τα "μπαμ", ή μεταγραφές ανάλογου επιπέδου, αν δεν... κάτσουν και οι τρεις συγκεκριμένες. 

Πλησιάζει στην επιστροφή ο Σαμανίδης

Πιο κοντά απ’ όλους, φαντάζει η επιστροφή του Κώστα Σαμανίδη, πλάγιου μπακ-χαφ και εξτρέμ, που φέτος έπαιξε στην ΑΕ Καρίτσας και πρόπερσι ήταν ξανά στους «μελανόλευκους» (επίσης σε Διαγόρα Σεβαστής). 

Επίσης, σε καλό δρόμο είναι το θέμα απόκτησης του Κατερινιώτη φορ, Ανέστη Παναγιωτίδη, με θητεία σε Πιερικό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Διαγόρα Ρόδου, Δόξα Μεγαλόπουλος, Δία Δίου και Ελπίδα Σκουτάρεως. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική