Καλλικράτεια| Πήρε Κουκουλέκη, Χατζηιγνατιάδη και Τζέλλο



Ενισχύσεων συνέχεια στην Καλλικράτεια, που μετά τους Ξανθόπουλο, Κύρκου και Πάνα, έντυσε στα ερυθρόλευκα και τους Τάσο Κουκουλέκη (έμπειρος μέσος, από Αγροτικό Αστέρα), Μάκη Χατζηιγνατιάδη (εξτρέμ, από ΑΠΕ Λαγκαδά, Χανιώτη και Κ20 Άρη) και Γιώργο Τζέλλο (μέσος Αναγέννησης Καρδίτσας και Απόλλωνα Λάρισας).
Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα της Χαλκιδικής: 
«Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας
Σας ανακοινώνουμε τις τρεις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες του Νέου Π.Ο.Ν Καλλικράτειας.
Στο ρόστερ μας προστεθηκαν οι Τάσος Κουκουλέκης, Γιώργος Τζέλλος και Μάκης Χατζηιγνατιάδης.
Ο Τάσος Κουκουλέκης είναι 33 ετών μεσοαμυντικός, φέτος φόρεσε την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρη Παλαιοχωρίου, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλή, Καμπανιακό και Αναγέννηση Επανομής.
Ο Γιώργος Τζέλλος είναι 21 χρονών μέσος και έρχεται στην ομάδα μας από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Εκτός από την Αναγέννηση έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Λάρισας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Ο Μάκης Χατζηιγνατιάδης

Ο Μάκης Χατζηιγνατιάδης είναι 21 ετών μεσοεπιθετικός. Φέτος αγωνίστηκε σε ΑΠΕ Λαγκαδά και Χανιώτη ενώ στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Αρη και Ηρακλή.
Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε με υγεία να πετύχουμε τους στόχους μας».
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια
Ο Γιώργος Τζέλλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»