Αναγέννηση Γιαννιτσών| Επιθετική ενίσχυση με Ταουσιάνη


«Παπούτσι από τον τόπο της» για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έντυσε στα κυανόλευκα τον έμπειρο γηγενή επιθετικό, Τάσο Ταουσιάνη. 
Ο πρώην φορ του Εδεσσαϊκού ακολούθησε ίδιο δρομολόγιο με τον αμυντικό, Θωμά Γκαρακλίδη, με τον 24χρονο επιθετικό να κάνει την πρώτη προπόνηση σήμερα με την ομάδα του Τίμου Καβακά. 
Ο Ταουσιάνης έχει παίξει ακόμα σε Κ20 ΠΑΟΚ, Νίκη Βόλου, Αλμωπό Αριδαίας και Παναιγιάλειο. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης: 
«Η Αναγέννηση Γιαννιτσών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Ταουσιάνη. Ο Αναστάσιος Ταουσιάνης γεννήθηκε το 1995 κατάγεται από τον Δήμο μας (Εσώβαλτα) και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έφτασε να αγωνίζεται έως την Κ20., έγινε διεθνης με την Εθνική Κ17, έχει πολλές συμμετοχές στην Γ' εθνική , ενω έχει φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Αρναίας στο ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αλμωπού Αριδαίας, Νίκη Βόλου , τα τελευταία 2 χρόνια έπαιξε στην Έδεσσα.Η ομάδα μας τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Η συγκεκριμένη είναι η 8η ηχηρή μεταγραφή για τον σύλλογο μας ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν άλλες 3, μια πολύ δυνατή και και άλλες 2 νεαρών πολύ ταλαντούχων».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική