Μακεδονικός| Πήρε Ανδρέου και Τσάνη



Μεταγραφών συνέχεια για τον Μακεδονικό, που έντυσε στα πράσινα τους Γιάννη Ανδρέου και Αλέξανδρο Τσάνη, ολοκληρώνοντας πιθανότατα τον κύκλο ενίσχυσης. Ο πρώτος είναι 22χρονος υψηλόσωμος στόπερ (παίζει και αμυντικό χαφ), με θητεία σε Κ20 Παναθηναϊκού, Τύρναβο, Απόλλωνα Λάρισας (αρκετές παρουσίες πρόπερσι στη Φούτμπολ Λιγκ), ΠΑΟ Κουφαλίων (πέρυσι α΄ εξάμηνο) και Ηρόδοτο (μέχρι πρότινος). 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού για τον Ανδρέου: 

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με έναν ακόμα ελπιδοφόρο αμυντικό, τον 22χρονο Γιάννη Ανδρέου  ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας στα τμήματα παίδων και εφήβων.
Ο Ανδρέου έχει περάσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Τυρνάβου ενώ έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Λάρισας (10 συμμετοχές) ΠΑΟ Κουφαλίων και Ηρόδοτο (13 συμμετοχές).
Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας και να πετύχει του στόχους τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο». 

Παίκτης του Μακεδονικού ο υψηλόσωμος διεθνής στόπερ με την εθνική παίδων & εφήβων, Γιάννης Ανδρέου


Όσο για τον Τσάνη, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Παντζιαρά και επίσης ανακοινώθηκε. Ο νεαρός έπαιζε στην Κ20 της ΑΕΚ, τον Θεσπρωτό και μέχρι πρότινος τον Παναρκαδικό. Αναλυτικά: 
"Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό Αλέξανδρο Τσάνη.
Ο Αλέξανδρος Τσάνης αγωνίζεται με επιτυχία ως εξτρέμ τόσο στην αριστερή όσο και στην δεξιά πτέρυγα διαθέτοντας εξαιρετική τεχνική ικανότητα και με τα δύο πόδια ενώ μπορεί να καλύψει και την θέση δεκαριού στην μεσαία γραμμή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Θεσπρωτό, Παναρκαδικό, Κέρκυρα Κ-17, ΑΕΚ Κ-17 ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνική ομάδας Κ-17.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται". 

Τέλος, ο Μακεδονικός κορυφώνει την προετοιμασία για την πρεμιέρα πρωταθλήματος, την Κυριακή με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική