Αλμωπός Αριδαίας| «Ένεση» εμπειρίας με Κώστα Καζναφέρη



Ηχηρό «χτύπημα» για τον Αλμωπό Αριδαίας, που έφερε στην Πέλλα τον έμπειρο μεσοαμυντικό Κώστα Καζναφέρη. Μια κίνηση από το… πάνω ράφι, που μαρτυρά τις υψηλές βλέψεις για φέτος τους «κυανόλευκους», για έναν πολυσύνθετο παίκτη, που καλύπτει αρκετές θέσεις και έχει παραστάσεις από τοπ επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλμωπού για τον Καζναφέρη, που πέρυσι έπαιξε στον Ηρακλή (θα αγωνιζόταν πάλι στους Θεσσαλονικείς, αν «κατέβαιναν» στη Γ΄ Εθνική):

«Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 32χρονου μέσου Κωνσταντίνου Καζναφέρη.
Ο Αρτινός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1987 και έχει ύψος 1.87. Ξεκίνησε τη καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας και από εκεί μεταπήδησε στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Μετά τον ΠΑΣ ακολούθησε ο Άρης όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για 3 χρόνια. Εν συνεχεία, δοκίμασε τις δυνάμεις του στη Βουλγαρία και στη Λοκομοτίβ Πλόντιβ όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο πριν γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά. Ακολούθησαν Εργοτέλης, Άρης (για δεύτερη φορά), Παναιγιάλειος και Ηρακλής.
Συνολικά, έχει πραγματοποιήσει 94 συμμετοχές στην Super League, 91 στη Football League, 22 για το Κύπελλο Ελλάδος, 5 στο Europa League και 9 στην Efbet Liga (πρωτάθλημα Βουλγαρίας).
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες».
ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΦΟΡ
Η ομάδα της Αριδαίας είναι πιθανό να αποκτήσει άμεσα και έναν ξένο επιθετικό, που έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»