Αγροτικός Αστέρας| Πήρε Προβατίδη-Ντιντιλά, νίκη με Κρηστώνη (3-1)



Δυο μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Αγροτικός Αστέρας, που σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor απέκτησε τον παλιό γνώριμο μέσο, Ηλία Προβατίδη και «έκλεισε» προφορικά τον νεαρό γκολκίπερ, Πέτρο Ντιντιλά (αύριο πιθανότατα ολοκληρώνεται και τυπικά η απόκτησή του). 

Ο Προβατίδης είναι 36χρονος κεντρικός χαφ, που φέτος έπαιζε στον Εθνικό Μουριών (ΕΠΣ Κιλκίς), πέρυσι στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς (υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη) και πρόπερσι αρχικά στην ομάδα του Ευόσμου και μετά στον Κιλκισιακό (ξανά με προπονητή Κατσαβάκη). 

Ο Ηλίας Προβατίδης στην πλούσια καριέρα του έχει θητεύσει ακόμα (εκτός από Αγροτικό, Κιλκισιακό και Αλέξανδρο Κιλκίς) σε Άρη, Ηρακλή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πιερικό, Πλατανιά, Παναχαϊκή, Αιγινιακό, Αλμωπό Αριδαίας, Αετό Σκύδρας, Εθνικό Κατερίνης, Άρη Παλαιοχωρίου, Απόλλωνα Αρναίας. 

Όσο για τον Ντιντιλά, ο 19χρονος έχει αγωνιστεί σε Κ17 Βέροιας, Εθνικό Γιαννιτσών, Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, Κ20 Απόλλωνα Σμύρνης (βασικός στους Νέους της Σούπερ Λιγκ πέρυσι) και φέτος το πρώτο εξάμηνο Θύελλα Σαρακηνών.

ΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για Δανιήλ Δαμουλάκης"

Παράλληλα, εσωτερική μεταγραφή λογίζεται και ο Δανιήλ Δαμουλάκης. Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ έκανε προπονήσεις από τον Οκτώβρη με τους «σταχυοφόρους», αλλά πλέον αποκτά δικαίωμα συμμετοχής, αφού εκδίδεται το δελτίο του (παλιότερα σε Απόλλωνα Πόντου, ΑΟ Καρδίας και Κ20 Ηρακλή). 

Κοντά στην έξοδο για τους «πράσινους» δείχνουν οι τερματοφύλακες, Ανδρέας Μαυροματίδης, Κώστας Σαμαλέκης (φεύγει φαντάρος) και Νίκος Φουτσιτζής (στόπερ), κατόπιν δικής τους επιθυμίας και αναμένεται να αποδεσμευτούν, αν δεν υπάρξει ανατροπή δεδομένων. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Έτσι, είναι πιθανό να αποκτηθεί ακόμα ένας τερματοφύλακας, για να κλείσει η τριάδα με Παπαθανασίου (έχει πρόβλημα τραυματισμού) και Ντιντιλά.

Ο Αστέρας σήμερα κέρδισε 3-1 σε φιλικό τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης (ΕΠΣ Κιλκίς) εντός έδρας, με δυο γκολ του Παπαποστόλου και ένα του Φούσκα, ενώ προετοιμάζεται για τον εντός έδρας κρίσιμο αγώνα της άλλης Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό για το πρωτάθλημα.

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ


Ο Αγροτικός κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΟ, για βαριά «καμπάνα» για τα επεισόδια με τη Νίκη Αγκαθιάς και περιμένει την εκδίκαση και την απόφαση (τελεσίδικη πια) σε δεύτερο βαθμό. Ελπίζοντας σε ανατροπή του «πέλεκυ» που προβλέπει συνολικά αφαίρεση 4 βαθμών, ήττα στα χαρτιά, πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και τιμωρία της έδρας για 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική