Καλλικράτεια| Τέλος ο Κουκουλέκης, θετικό ντεμπούτο για τέσσερις



Στις οκτώ έφτασαν οι αποδεσμεύσεις στην Καλλικράτεια, αφού έμεινε ελεύθερος και ο Τάσος Κουκουλέκης, που έπαιξε για τελευταία φορά το νικηφόρο 4-0 με τη Θύελλα Σαρακηνών. 

Ο έμπειρος χαφ, που ήρθε το καλοκαίρι από τον Αγροτικό Αστέρα, βοήθησε σημαντικά τους «ερυθρόλευκους» τον πρώτο γύρο, αλλά ήρθε το συναινετικό «διαζύγιο», με τους Χαλκιδικιώτες να τον ευχαριστούν για την προσφορά του. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Στην ομάδα του Δημήτρη Κάλφα μετρούν κέρδη από το 4-0 με τους Σαρακηνούς, όπως το θετικό ντεμπούτο τεσσάρων παικτών, των Γιαννάκου (στην εστία, αντί του τραυματία Συλλέκτη), Δραγάνη (σε ρόλο σέντερ φορ), Κοιλανίτη, αλλά και του Δουλγέρη, η πρεμιέρα του οποίου συνοδεύτηκε και με γκολ. 

Πρώτο γκολ με τον ΠΟΝΚ πέτυχε και ο Χατζηιγνατιάδης, ενώ η έτερη μεταγραφή, ο Αλμύρας, έμεινε στον πάγκο λόγω ίωσης. Γενικώς, άρεσε το «νέο αίμα», ηλικιακά και από άποψη νεοαποκτηθέντων, για την Καλλικράτεια, που έχει «γαντζωθεί» στην πρώτη πεντάδα. 

Σειρά έχει η έξοδος με τον Εδεσσαϊκό την Κυριακή (2-2 το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου), όπου θα λείψει ο τιμωρημένος Αποστόλου, ενώ ελπίδες επανόδου έχει ο Συλλέκτης. 

Τέλος, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας-δυο μεταγραφών ακόμα, ειδικά σε επίθεση ή κέντρο, σε περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική