Κοζάνη| Τη Δευτέρα η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Αδαμίδη για τη νέα «σελίδα»



Για την «είσοδό» του στα κοινά της Κοζάνης, αναλαμβάνοντας την προεδρία, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα ο Αλέξης Αδαμίδης. Ο γνωστός δικηγόρος, με θητεία στα διοικητικά του Ηρακλή και πέρασμα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναμένεται να μιλήσει για τους φετινούς στόχους, αλλά και τους συνεργάτες του στη διοίκηση, χαράσσοντας το πλάνο και τη στρατηγική (είναι πιθανό να γίνει αναφορά και στις επαφές συνένωσης με τους Πόντιους Κοζάνης, που δεν τελεσφόρησαν), μαζί με τα αδέρφια Καπετάνου, που παραμένουν επικεφαλής στο αγωνιστικό τμήμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 18 άτομα

Αναλυτικά η ανακοίνωση-προαναγγελία από τους «ερυθρόλευκους» της δυτικής Μακεδονίας για την «press conference», με την υποσημείωση ότι θα γίνει αναφορά και στις ακαδημίες, όπως και απολογισμός της σεζόν που «φεύγει» με επιτυχία: 

«Η διοίκηση του Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου  τη Δευτέρα 01/06/2020 στις 18.00μ.μ. στο ξενοδοχείο Έλενα.

Θα γίνει απολογισμός της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς και ενημέρωση για το διοικητικό και αγωνιστικό πλάνο της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, θα ανακοινωθούν οι νέες δράσεις και ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, αλλά και για τα νέα αθλητικά τμήματα του Συλλόγου».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική