ΠΑΟ Κουφαλίων| Οριστική άνοδος στη Γ΄ Εθνική, νέα απόρριψη για την ΑΕ Ευόσμου



Διατήρησε τα κεκτημένα της δεύτερης θέσης στην Α1 ΕΠΣΜ (την ημέρα της διακοπής της πανδημίας και ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια) ο ΠΑΟ Κουφαλίων και πανηγυρίζει με κάθε επισημότητα την άμεση επάνοδο στη Γ΄ Εθνική, μετά από μια σεζόν απουσίας (δεύτερη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία). 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόφαση για απόρριψη της έφεσης της ΑΕ Ευόσμου σε δεύτερο βαθμό (αρχικά απορρίφθηκε από την ΕΠΣΜ, ενώ εκδικάστηκε στην Ομοσπονδία την προηγούμενη Τετάρτη), για το κύρος του αγώνα με τον Φοίνικα Πολίχνης, δικαιώνοντας ξανά τους Πολιχνιώτες. 

Έτσι, οι Ευοσμίτες παραμένουν στην τρίτη θέση (τρεις πόντους πίσω από τα Κουφάλια), με την ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη, που ακολουθεί τα χνάρια του Εθνικού Σοχού, να ξεκινά σχεδιασμό για τη Γ΄ Εθνική τις επόμενες μέρες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, γρασίδι, στάδιο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.
{…}
Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείουΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 23/18.2.2020 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Μακεδονίας».

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική