Απόλλων Παραλιμνίου| Προβάδισμα Καραμπετάκη για τον πάγκο



Ο Νίκος Καραμπετάκης δείχνει υπ’ αριθμόν «1» στόχος και μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Παραλιμνίου, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, αφού έχουν υπάρξει ήδη προχωρημένες επαφές. 

Ο Καβαλιώτης τεχνικός (πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Καβάλας) δέχτηκε προσέγγιση από τους Σερραίους, που εκτιμούν το έργο του και συνέλεξαν θετικές πληροφορίες (είναι άλλωστε γνώστης των συνθηκών στον όμιλο συμμετοχής του Απόλλωνα), αλλά έχουν έρθει σε επαφή και με άλλους τεχνικούς. 

Ο Καραμπετάκης (απασχόλησε και ομάδα της Κύπρου), μόνο αρνητικός δεν έδειξε με βάση την «υγεία», το πλάνο και την οργάνωση της σερραϊκής ομάδας, ενώ είδε θετικά και το γεγονός ότι θα είναι κοντά στη «βάση» του και έτσι ενδεχομένως μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις. 

Απόλλων Παραλιμνίου Homepage - Απόλλων Παραλιμνίου

Τίποτα δεν είναι δεδομένο, αλλά το έδαφος δείχνει πρόσφορο και το κλίμα θετικό για τη συγκεκριμένη συνεργασία. Ο Νίκος Καραμπετάκης (παλαίμαχος τερματοφύλακας Καβάλας, Ακράτητου) έχει εργαστεί σε Δόξα Δράμας, Αγροτικό Αστέρα (Β΄ Εθνική), Νέστο Χρυσούπολης (με πολλές διακρίσεις), Άρη Ακροποτάμου, ΑΕ Πιερέων, Ιάλυσο, αλλά και ως συνεργάτης στα τεχνικά επιτελεία των Ηρακλή και ΟΦΗ, ενώ τελευταίος σταθμός στην προπονητική του καριέρα ήταν η Τρίγλια.

ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑ-ΔΟΥΛΓΕΡΗ

Την Τρίτη αναμένεται η καταληκτική συνάντηση των στελεχών του Παραλιμνίου με τον Νίκο Καραμπετάκη και το πιθανότερο είναι να οριστικοποιηθεί το «deal». Οι Σερραίοι πάντως ήρθαν σε επαφή τις τελευταίες μέρες και με άλλους τεχνικούς, όπως οι γηγενείς Πασχάλης Μελισσάς (παλαίμαχος του Παραλιμνίου, δούλεψε στην Κ19 του Άρη, ενώ έχει αγωνιστεί σε Άρη, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Κύπρο κ.α.) και Μίλτος Δουλγέρης (φέτος στη Δόξα Κάτω Καμήλας, πρόσφατα στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική