Αγροτικός Αστέρας| Την Τετάρτη η «ζαριά» για το Κύπελλο ΕΠΣΜ με Καμπανιακό















Στα γραφεία της ΕΠΣΜ, την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι, θα… παιχτεί ο «τελικός» ανάμεσα στους δυο φιναλίστ του Κυπέλλου, τον Αγροτικό Αστέρα και τον Καμπανιακό. 


Οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων θα προσέλθουν στην Ένωση, για να διενεργηθεί η κλήρωση για την «τυχερή» ομάδα που θα προκύψει από τη διαδικασία και θα εκπροσωπήσει τη Θεσσαλονίκη και την ΕΠΣ Μακεδονίας στο επόμενο Κύπελλο Ελλάδας (2020-2021), μετά την απόφαση της ΕΠΟ να μην διεξαχθούν επί χόρτου οι τελικοί Κυπέλλων στις επιμέρους Ενώσεις. 

ΕΠΣΜ: Τα τελικά αποτελέσματα (26/11)

Έτσι, η… θεά Τύχη θα αποφασίσει για τον εκπρόσωπο της συμπρωτεύουσας, ενώ υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν προκύψει εκπρόσωποι από ορισμένες Ενώσεις της Μακεδονίας, όπως οι Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (Ημαθία), Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας (Καστοριά), Όλυνθος (Χαλκιδική), Καρίτσα (Πιερία).

Την ίδια στιγμή, στην ομάδα του Ευόσμου επικρατεί στασιμότητα για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας και τηρείται αναμονή για το ξεκαθάρισμα στα διοικητικά, αρχικά από το νυν βασικό χρηματοδότη, Χρόνη Παπαβραμίδη, που κινούσε τα νήματα τους τελευταίους μήνες στους «πράσινους» (άπαντες περιμένουν να ξεκαθαρίσει οριστικά τις προθέσεις του για το αν συνεχίσει στους «σταχυοφόρους»).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική