Πανσερραϊκός| Η ανακοίνωση για την πώληση Αποστολόπουλου στον Ολυμπιακό



Επίσημο χαρακτήρα πήρε την Πέμπτη η παραχώρηση του Απόστολου Αποστολόπουλου από τον Πανσερραϊκό στον Ολυμπιακό, εξέλιξη που έδειχνε «κλειδωμένη» τις τελευταίες μέρες. 

Ο νεαρός αριστερός μπακ, που την τελευταία διετία ήταν βασικός στα «λιοντάρια» και βρέθηκε κοντά στην ολλανδική Βίλεμ (απασχολώντας και άλλες ομάδες) κάνει το άλμα για τη Σούπερ Λιγκ 1, όπως ανακοίνωσαν πρώτα οι Πειραιώτες, με τους Σερραίους να παίρνουν τη σκυτάλη στις ανακοινώσεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Πανσερραϊκού:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

«Ο Πανσερραϊκός μας συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και αποχαιρετά τον Αποστολόπουλο!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, λωρίδες

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού μας, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Ολυμπιακού και παραχωρεί, έναντι σημαντικής οικονομικής προσφοράς για τώρα και στο μέλλον, τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Αποστολόπουλο. Η επιθυμία του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, είναι κάτι που σεβάστηκε η ομάδα μας, απο την αρχή της διαφαινόμενης ποδοσφαιρικής του αξίας.
Οι ακαδημίες των «Λιονταριών», υπό την σκέπη και πάλι του Πανσερραϊκού, συνεχίζουν να βγάζουν αυθεντικά ποδοσφαιρικά ταλέντα, που κοσμούν τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Οι ακαδημίες του Πανσερραϊκού, τηρούν την παράδοση, εξάγοντας μελλοντικούς πρωταθλητές και στελέχη της Εθνικής ομάδας, με μεγάλη ποδοσφαιρική και χρηματιστηριακή αξία.


Ευχόμαστε στο νεαρό Αποστολή, πολλές ποδοσφαιρικές επιτυχίες και αφού κατακτήσει ότι επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον γαλούχησε ποδοσφαιρικά, τον Πανσερραϊκό μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ωκεανός και ουρανός

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΦΠ:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Απόστολου Αποστολόπουλου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2002) θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, λωρίδες

Πλέον, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη μετά την ανανέωση του Γκούρτσα «φουλάρει» για νέες ανανεώσεις, αλλά και τις πρώτες μεταγραφές (δεδομένα θα έρθει «έτοιμος» αριστερός μπακ, για το κενό του Αποστολόπουλου).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική