Λάρισα| Πήρε τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού, Βλάντιμιρ Μπάγιτς





Τον 32χρονο υψηλόσωμο τερματοφύλακα, Βλάντιμιρ Μπάγιτς, που την τελευταία διετία έπαιζε στον Λεβαδειακό (40 συμμετοχές σύνολο, από μια σεζόν σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία) έκανε δικό της η Λάρισα, καλύπτοντας το κενό που άφησε φεύγοντας για τον Ολυμπιακό ο Ισλανδός Κρίστινσον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου διάρκειας 2 ετών με τον Σέρβο τερματοφύλακα Βλάντιμιρ Μπάγιτς.

Ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς είναι 32 χρονών, έχει ύψος 1,91 και τις τελευταίες 2 σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Σερβικού πρωταθλήματος μεταξύ των οποίων οι: Radnicki Nis, Borac Cacak, Novi Pazar κ.α.
Στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 είχε 19 συμμετοχές με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ενώ στο προηγούμενο πρωτάθλημα στη Super League 1 κατέγραψε 21 συμμετοχές με τους Βοιωτούς.

Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθει στη Λάρισα και να τεθεί στη διάθεση του κ. Γρηγορίου και των συνεργατών του».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»