Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Νίκη 3-1 στο Αγγελοχώρι, κέρδος ο Μιχαηλίδης & δοκιμή Πανούση





Εκτός από τους «κλεισμένους», Μολώνη και Παπαθεοδώρου, ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας κοιτάζει και άλλους παίκτες για την ενίσχυσή του, όπως οι δοκιμαζόμενοι Πανούσης, Μιτσάνι, Καραγιάν και Σωνίτης, αλλά και ένας έμπειρος σέντερ φορ, για το κενό του Ξόμπλιου. 

Ο Γιάννης Πανούσης, νεαρός στόπερ, είναι το νέο πρόσωπο που αξιολογήθηκε από τον Γιώργο Αμανατίδη (οι άλλοι τρεις έπαιξαν και σε άλλα τεστ προετοιμασίας), στη φιλική νίκη της Τετάρτης, εκτός έδρας με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. 

Ο Γιάννης Πανούσης

Ο 17χρονος αμυντικός έπαιζε στην Κ17 του Απόλλωνα Καλαμαριάς, όντας συμπαίκτης του εξτρέμ, Χρήστου Σολομωνίδη (από μια βαθμίδα παραπάνω, την «κοκκινόμαυρη» Κ19 ήρθε ο Τάσος Μπαταλαμάς).

Για τους «ψαράδες», που έπαιξαν με νεαρούς, πολλές εφεδρείες και με ελάχιστους θεωρητικά βασικούς, σκόραραν οι Μπαταλαμάς, Πανούσης, Πανταζίδης, ενώ για τους γηπεδούχους ο νεοαποκτηθείς Σιδέρης. 

Το μεγάλο κέρδος του Ποσειδώνα ήταν η επανεμφάνιση του νεαρού αμυντικού (στόπερ και δεξί μπακ), Αλέξανδρου Μιχαηλίδη, εφτά μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Όπως και ο άρτι επιστρέψας στη δράση, Άγγελος Αναγνώστης, ο χρόνος είναι υπέρ του, για να βρει ρυθμό και να καλύψει σύντομα το χαμένο έδαφος. 

Το επόμενο φιλικό θα δοθεί την Κυριακή, εντός με τον Εθνικό Σοχού. 

Σύνθεση Μηχανιώνας: Ιορδανίδης, Μολώνης, Αναγνώστης, Πανούσης, Σφέτκος, Λέμπερος, Πανταζίδης, Μπλάτζιος, Μπαταλαμάς, Καραγιάν, Σολομωνίδης. Έπαιξαν και οι Παπαθεοδώρου, Μιχαηλίδης.

Κεντρική φωτο αρχείου από Σωτήρη Καρασαρίδη-erasitexnika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική