Παπαϊωάννου: «Δεν μίλησα με Δρακόπουλο, για να διαπιστωθεί διαφορά φιλοσοφίας»


 
Τη δική του διάσταση για το ζήτημα που προέκυψε με την απόσυρση της επιτροπής επανεκκίνησης, μετά τις δηλώσεις του Θόδωρου Δρακόπουλου, έδωσε με γραπτή δήλωση ο παλαίμαχος του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτησή του:

«Διευκρινίζω πως ουδέποτε συναντήθηκα ή τηλεφωνήθηκα με τον κ. Δρακόπουλο ή με τον προπονητή της ομάδας, και ουδέποτε ανταλλάξαμε απόψεις για να προκύψει κάποια διαφορά φιλοσοφίας.
Σε ό,τι αφορά τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή και τεχνικού συμβούλου της ομάδας, το πληροφορήθηκα κι εγώ όπως κι ο κόσμος από τα MME και τα sites της ομάδος, καθ’ ότι ακόμα δεν έχει συσταθεί το ΔΣ που να δίνει αρμοδιότητες.
Ασφαλώς και δικαιούται αλλά και υποχρεούται να επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του μιας και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την χρηματοδότηση της ομάδας επομένως και την ευθύνη.

Με Εκτίμηση

Λάκης Παπαϊωάννου».

Πηγή bluearena.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»