Βέροια| Στον Βώλακα Δράμας η αποστολή, απρόοπτο με τον Σενεγαλέζο Μπαρίκ Φολ (pics)




Έφυγε εσπευσμένα για την Ιταλία ο Μπαρίκ Φολ, ο Σενεγαλέζος εξτρέμ (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου), που έκανε προπονήσεις με τη Βέροια τις τελευταίες μέρες και έπαιξε στα φιλικά με ΠΑΟΚ Κουλούρας και Κοζάνη. 


Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός, που άφησε καλές εντυπώσεις, αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα και θα βρεθεί στο πλευρό του αδερφού του (είχε τροχαίο) και το επόμενο διάστημα, ανάλογα με τις συνθήκες, θα ξεκαθαρίσει αν απασχολήσει ξανά τους Ημαθιώτες ή όχι. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που στέκονται, παιδί, δέντρο, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έφτασε σήμερα στον Βώλακα Δράμας, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για ένα δεκαήμερο, διάστημα στο οποίο θα δοθούν τρία τεστ, με Πανδραμαϊκό, Δόξα Βώλακα και Πανσερραϊκό, πριν την επιστροφή στη Βέροια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Στην αποστολή για τη «Βασίλισσα» του Βορρά βρίσκονται άπαντες, όπως και οι νεαροί Περτσιούνης, Μανωλόπουλος, Τασιόπουλος και Βάντσης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι, φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»