Αλμωπός Αριδαίας| «Αγγίζει» τον Πορτογάλο στόπερ, Miguel Artur, του Ονήσιλου

  


Έτοιμος για ενίσχυση της τελευταίας στιγμής στην άμυνα δείχνει ο Αλμωπός Αριδαίας, αφού τη φανέλα του προβάρει σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor ο Πορτογάλος, Μιγκέλ Αρτούρ. 

Την Πέμπτη ή το πολύ την Παρασκευή, όταν πέφτει η αυλαία στη μεταγραφική περίοδο των ελεύθερων, η ομάδα της Πέλλας αναμένεται να «κλειδώσει» τη μεταγραφή του 23χρονου στόπερ, ώστε να τον ανακοινώσει επίσημα. 



Εξαιρετικά δύσκολα θεωρείται ότι μπορεί να προκύψει «ναυάγιο» στη συγκεκριμένη υπόθεση για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη (πολύ προχωρημένες επαφές, αγγίζοντας τα όρια της προφορικής συμφωνίας), που οχυρώνεται στα μετόπισθεν, δίπλα στους Ρογγότη, Μουτζούρη, Βενέτη, Μαγγίζη, μετά το «ναυάγιο» με τον Κοτσώνη. 




Ο Miguel Fito Messani Batista Artur, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεχωρίζει για το ύψος του (1.89) και έπαιζε στην Κύπρο, με τον Ονήσιλο Σωτήρα. Παλιότερα ο Πορτογάλος (καταγωγή και από Ανγκόλα) αγωνίστηκε και στην πατρίδα του, με Fatima, Agueda, Algodres και Tondela U19. 



Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια για ακόμα μια προσθήκη στην ομάδα της Πέλλας, αν το επιτρέψουν τα στενά χρονικά περιθώρια (ίσως εξτρέμ, ή ο Τσάνης, που παίρνει μέρος στην προετοιμασία το τελευταίο διάστημα). 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική