ΠΑΟΚ| «Λευκή» ισοπαλία με Γρανάδα (pics)

 


Μετά από καλή εμφάνιση και σαφείς προϋποθέσεις για διπλό, ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε στο 0-0 στην Ισπανία με τη Γρανάδα, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε δοκάρι με τον Σβαμπ στο πρώτο μέρος και νωρίτερα απείλησε με κεφαλιά του Βαρέλα, κινδυνεύοντας ελάχιστα από τους γηπεδούχους. 

Προς το φινάλε ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με Σφιντέρσκι και Α. Ζίβκοβιτς, ζητώντας πέναλτι στο 90΄ σε ανατροπή του Σβαμπ. 

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αϊντχόβεν πήρε διπλό στην έδρα της Ομόνοιας στο φινάλε, ανέβηκε στους τρεις βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Γρανάδα και έναν περισσότερο από τον Δικέφαλο, με την κυπριακή ομάδα να είναι ουραγός με έναν βαθμό.

Ο Δικέφαλος φιλοξενεί την ερχόμενη Πέμπτη (5/11) στο γήπεδο της Τούμπας τους Ολλανδούς, ενώ η Γρανάδα ταξιδεύει στη Λευκωσία για να κοντραριστεί με την Ομόνοια.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Βαγέχο, Χερμάν, Ερέρα (59’ Μολίνα), Νέβα, Γκοναλόν (89’ Μπράις), Μίγια, Ματσίς (89’ Ντουάρτε), Πουέρτας, Κένεντι (73’ Μοντόρο), Σουάρες (73’ Σόρο).

ΠΑΟΚ :  Ζ. Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο (75’ Ουαγκέ ), Ίνγκασον , Βαρέλα , Κρέσπο , Γιαννούλης , Αουγκούστο , Σβαμπ , Μουργκ (70’ Ελ Καντουρί ), Α.Ζίβκοβιτς , Τσόλακ (70’ Σφιντέρσκι ).






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική