Τρίγλια| Ανακοινώθηκαν Σενγκέργκης-Ξιφιλίνος

 




Επιβεβαιώθηκε εις διπλούν το ρεπορτάζ του soccerpractor για την απόκτηση του Παναγιώτη Σενγκέργκη (αριστερός μπακ, δανεικός από Άρη) και Δημήτρη Ξιφιλίνου (εξτρέμ από Κ19 του ΠΑΟΚ) από την Τρίγλια. 

Ο ΠΟΤ, που την Τετάρτη φιλοξενεί τον Αλμωπό Αριδαίας, με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, έφτασε τα πέντε αποκτήματα την τρέχουσα περίοδο, μετά την έλευση των Μπλατσιώτη, Τσακμάκη και Στοϊνοβιτς.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις από την ομάδα της Χαλκιδικής:

Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην ομάδα μας του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σενγκιέργκη, με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη, μέχρι τις 30 του ερχόμενου Ιουνίου . Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 2001 και αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας.



Αγωνίστηκε στην Κ 19 του Άρη και τον Ιανουάριο του 2020 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Με αφορμή τον δανεισμό του Παναγιώτη Σενγκιέργκη η Διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη της Π. Α. Ε. Άρης!

Η Π. Α. Ε Π. Ο. Τρίγλιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό Δημήτρη Ξιφιλίνο.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 2001



Το καλοκαίρι του 2011 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και έκτοτε συμμετείχε στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, μετρώντας μάλιστα αρκετές κατακτήσεις αυτών.

Αγωνίζεται τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική