Πιερικός| Φινάλε και για Ζούρκο, αντίο και τυπικά από Παπατολίκα

 


Συνεχίστηκαν οι αποδεσμεύσεις για τον Πιερικό, μετά τους Σαχινίδη, Χαντζάρα και Ντούνη (ο τελευταίος ανακοινώθηκε από την Ιεράπετρα). 



Τα “διαζύγια” έφτασαν τα πέντε για τους Κατερινιώτες, αφού χώρισαν οι δρόμοι με τον έμπειρο Ημαθιώτη κεντρικό χαφ, Νίκο Ζούρκο (στις φωτο), που ήρθε στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο από τη Βέροια (φεύγει χωρίς επίσημη συμμετοχή καθώς δεν άρχισε η Φούτμπολ Λιγκ και για προσωπικούς του λόγους), ενώ όπως προανήγγειλε ο soccerpractor, ελεύθερος έμεινε και ο έμπειρος γηγενής τερματοφύλακας, Δημήτρης Παπατολίκας (λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων). 

Άμεσα αναμένονται κάποιες προσθήκες για την ομάδα της Πιερίας, που πάντως είχε ήδη αρκετές λύσεις στο ρόστερ και αριθμητικά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από τον Πιερικό:

«Η ΠΑΕ ΣΦΚ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας μετά από δική τους επιθυμίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τους ποδοσφαιριστές ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΖΟΥΡΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.

Τους ευχαριστούμε για την εώς τώρα συνεργασία και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και ότι καλύτερο στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική