Αγροτικός Αστέρας| Ο “άθλος” σε όλη τη Γ΄ Εθνική, παραμένει μόνος με “μηδέν” παθητικό σε 10 ομίλους

 


Με το πέρας της 7ης αγωνιστικής στη Γ΄ Εθνική, μόνο μια είναι η ομάδα που διατηρεί “απόρθητο κάστρο” την εστία του, δηλαδή δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ, ανάμεσα στους 10 ομίλους.

Σύμφωνα με το overfm.gr, ανάμεσα στις 136 ομάδες της κατηγορίας, μόνο ο Αγροτικός Αστέρας έχει απαραβίαστη εστία, αφού ο Χρήστος Ψωμιάδης κράτησε 6clean sheet” στα ισάριθμα ματς των “πράσινων” (και με πολύ καλή δουλειά συνολικά από την άμυνα, ειδικά τους στόπερ Πολυζά, Καλλίδη και Μιλκούδη), που έχουν το απόλυτο των νικών και μοιράζονται στην κορυφή στον 2ο όμιλο με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ο οποίος επίσης δεν έχει χάσει ούτε βαθμό ως τώρα (οι δυο ομάδες έχουν ήδη κάνει το ρεπό τους, έχοντας 12-0 τέρματα ο Αστέρας και 15-2 γκολ ο Ποσειδώνας). 

Ο γκολκίπερ Χρήστος Ψωμιάδης

Οι “σταχυοφόροι”, που εμπιστεύονται το ρόστερ, αφού στις προσθήκες τις άνοιξης απέκτησαν μόνο τους Ζουλούμη και Τσαχουρίδη, ως τώρα έχουν αγωνιστεί με ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Αετό Βαρβάρας, Νίκη Αγκαθιάς, Καλλικράτεια, ΠΑΟ Κουφαλίων και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (πρόσφατο διπλό με 0-1, με δράστη τον Λάζαρο Σαλπιγγίδη). 

Στο πρόγραμμα για το φινάλε της κανονικής διάρκειας, ο Αγροτικός έχει να αντιμετωπίσει, εκτός από τη Θύελλα, τους Ποσειδώνα (στη Μηχανιώνα σε δυο αγωνιστικές, για το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά, δεδομένου οτι δεν θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος), Θερμαϊκό Θέρμης (εντός), Αναγέννηση Γιαννιτσών (εκτός), Εδεσσαϊκό (εντός), Αναγέννηση Πλαγιάς (εκτός), Μακεδονικό (εκτός) και Εθνικό Γιαννιτσών (εντός). 

Οκτώ ματς που θα ρίξουν αυλαία για την κανονική διάρκεια και θα κρίνουν αν η ομάδα των δυτικών συνοικιών θα παίξει στα μπαράζ ανόδου (αυτή τη στιγμή βάσει βαθμολογίας είναι στα φαβορί, μαζί με τον Ποσειδώνα).

Η ομάδα που ακολουθούσε την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη σε μηδέν παθητικό ήταν η Κηφισιά, που νίκησε 2-1 τον Μολαϊκό την τελευταία αγωνιστική, αλλά δέχτηκε το πρώτο γκολ.

Η ομάδα του Ευόσμου, που είχε ακόμα μια πρωτιά, αφού ήταν η μόνη ομάδα που δε γνώρισε ήττα στο πρωτάθλημα για το έτος 2020, φιλοξενεί την Τετάρτη την Θύελλα Σαρακηνών στο “Δ. Κοντικάκης”, φιλοδοξώντας να διευρύνει το σερί της και να κρατηθεί στην κορυφή.


Κεντρική φωτό από Σωτήρη Καρασαρίδη-erasitexnika.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική