Δόξα Δράμας| Η αποστολή για το ματς με την Ιεράπετρα

 



Νίκη για να τελειώνουμε” είναι το σύνθημα στη Δόξα, ενόψει του ματς της Μ. Τρίτης με την Ιεράπετρα στη Δράμα, για την πρεμιέρα των πλέι άουτ στη Σούπερ Λιγκ 2. 

Στο πρώτο από τα πέντε ματς που θα κληθούν να δώσουν οι “Μαυραετοί”, φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν την έδρα και να κάνουν το “3 στα 3” φέτος με τους Κρητικούς, από τους οποίους απέχουν 8 πόντους (21-13). 

Βεβαίως, πιο άμεση απειλή βαθμολογικά για τη Δόξα είναι ο Καραϊσκάκης Άρτας, που είναι προτελευταίος με 16 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τους Δραμινούς. 

Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη θα φιλοξενήσει τους Αρτινούς την 3η αγωνιστική, σε δυο ματς-κλειδί εντός έδρας για τους Μακεδόνες, στην προσπάθεια να “καθαρίσουν” τη σωτηρία χωρίς άλλα καρδιοχτύπια.

Όσο για το ματς με τον ΟΦΙ, στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Στεφανάκος, Θεοδοσιάδης, Πινδώνης, Κόντος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Κουκόλης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Παπαιωάννου , Αγιώτης, Χάμοντ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος, Άντερσον, Μπαράνκο. 

Εκτός για τη Δόξα έμειναν οι Βάντερσον, Σπυρόπουλος (έκαναν χειρουργεία πρόσφατα), Παπαργυρίου, Ηλιάδης, Νιολάκης, Ρούτσης, Κυριακίδης, Τάσιος.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική