Αγροτικός Αστέρας| Δεν καταθέτει ένσταση για το ματς με τη Θύελλα Σαρακηνών

 



Παρότι είχε σημάνει “συναγερμός”, για ενδεχόμενη κατάθεση ένστασης για το κύρος του ματς με τη Θύελλα Σαρακηνών (1-1 τη Μ. Τετάρτη στον Εύοσμο, πρώτη φετινή απώλεια των “πράσινων”), ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να έρθει η νίκη στα χαρτιά, στον Αγροτικό Αστέρα επιβεβαιώνουν οτι δεν θα υποβληθεί τελικά, αφήνοντας το παιχνίδι να κριθεί στην... αγωνιστική “τύχη” του.

Το “παραθυράκι” που σκεφτόταν προσωρινά να διεκδικήσει, μήπως αξιοποιούσε σε δεύτερο βαθμό η ομάδα των δυτικών συνοικιών, είχε να κάνει με το ότι η ομάδα της Πέλλας για ένα τρίλεπτο φέρεται (βάσει της "έρευνας" που έκαναν στον Εύοσμο) να έπαιξε μόνο με ένα μικρό στη σύνθεσή της (78΄-81΄, ενώ άρχισε με 4 στην 11άδα, έγιναν 3 σε αποβολή του Μαυρομιχάλη στο 49΄, ενώ μετά τις αλλαγές  και την έξοδο των Βαβλιάκη-Τράκα, για ένα μικρό διάστημα έμεινε μόνο ένας, o Μαντζανάς, μέχρι να μπει και ο Μπακαλούδης). 

Από τη Θύελλα πάντως δήλωναν καθησυχαστικοί, οτι καλύπτονταν ούτως ή άλλως και μόνο με τον ένα μικρό, βάσει της αποβολής μικρού που προηγήθηκε και τονίζοντας οτι η είσοδος του Μπακαλούδη στο 81΄ δεν συνδέεται με το ηλικιακό όριο. 

Σε επικοινωνία με τον soccerpractor, ο πρόεδρος των “σταχυοφόρων” Παύλος Χατζηγεωργιάδης επιβεβαίωσε οτι δεν κατατίθεται ένσταση, με απόφαση του βασικού χρηματοδότη, Χρόνη Παπαβραμίδη, που εκτιμά οτι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια. 

Έτσι, η ομάδα του Ευόσμου μένει στο “μείον 2” από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τους “ψαράδες”, σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου από τις δυο ομάδες (θα δώσει εισιτήριο συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου).

φωτο από Σωτήρη Καρασαρίδη-erasitexnika.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική