Ηρακλής Αμπελοκήπων| Συμφωνία με Βαγγέλη Λίτσιο

 


Σε προφορικό deal για την απόκτηση του Βαγγέλη Λίτσιου ήρθε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, με το θέμα να δείχνει τυπικό και άμεσα να αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο 23χρονος Τρικαλινός επιθετικός, που παίζει παντού στη γραμμή κρούσης (περιφερειακά, άκρα και κορυφή, όπως ο Μελικιώτης που επίσης αποκτήθηκε την τρέχουσα περίοδο), ήταν έτοιμος να ενταχθεί αρχικά στην ΑΕΠ Κοζάνης πριν λίγες μέρες, αλλά γραφειοκρατικά κωλύματα οδήγησαν τη μεταγραφή σε "ναυάγιο". 

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου επωφελήθηκε, τα βρήκε μαζί του και άμεσα τον ντύνει και επίσημα στα κυανόλευκα, για να υπογράψει και να ανακοινωθεί, για να "φορτώσει" και άλλο τις επιλογές μεσοεπιθετικά (δεδομένης της έλευσης και του Ροτζέριο Μάρτινς αλλά και του Μελικιώτη), απογειώνοντας το συναγωνισμό. 

Ο Λίτσιος φέτος έπαιζε στα Τρίκαλα στο ξεκίνημα και παλιότερα σε Νίκη Βόλου (συμπαίκτης με Γιώργο Ιορδανίδη) και Μετέωρα (πέτυχε πολλά γκολ στη Γ΄ Εθνική με την ομάδα της Καλαμπάκας).

 Αυτό θα είναι το πέμπτο και ίσως τελευταίο απόκτημα του Ηρακλή Αμπελοκήπων στην περίοδο της άνοιξης.

Στα αγωνιστικά, συνεχίζεται η προετοιμασία για την έξοδο στη Χρυσούπολη, χωρίς τους Κοντέων-Κοβάτση και με νέα πρόσωπα τους Φυτανίδη, Μάρτινς και Πιπερτζή. 

φωτο από TRIKALA FC

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική