Κοζάνη| “Πρώτη” για Κερλίδη- τι δήλωσε στον soccerpractor

 



Σήκωσε μανίκια και έπιασε δουλειά στην Κοζάνη ο Γιάννης Κερλίδης. 



Ο έμπειρος Ημαθιώτης τεχνικός, που διαδέχεται τον Γιώργο Καραγκιολίδη στο τιμόνι (η χρονιά είχε αρχίσει με τα αδέρφια Καπετάνου, πριν την αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση και τις “κοσμογονικές” αλλαγές), είχε την πρώτη γνωριμία και προπόνηση με το ρόστερ που θα διαχειριστεί, με στόχο τη σωτηρία.


Με τον γενικό αρχηγό, Πητ Τσακιρίδη

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “ερυθρόλευκων”:

Την πρώτη του προπόνηση, με την ομάδα του ΦΣ Κοζάνης, πραγματοποίησε σήμερα το πρωϊ της Μ. Παρασκευής ο νέος μας προπονητής κ. Γιάννης Κερλίδης. Τον κ. Κερλίδη καλωσόρισε εκ μέρους της Διοίκησης ο κ. Πάρης Κεντεποζίδης, ο Γενικός Αργηγός Πητ Τσακιρίδης, το Τεχνικό Τμήμα της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές μας”.



ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Βοηθός του Κερλίδη στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας θα είναι ο Βεροιώτης, Θωμάς Γιαννόπουλος, που αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου κόουτς. Είναι κάτοχος UEFA B και εργαζόταν στην ΕΑΠ Μακροχώρι (Α1 Ημαθίας).



ΣΤΟΧΟΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ”

Με δηλώσεις στον soccerpractor, ο Γιάννης Κερλίδης έθεσε ως στόχο την σωτηρία, πλέκοντας το εγκώμιο του ρόστερ και της διοίκησης: “Η σωτηρία της ομάδας είναι ο κύριος στόχος. Το υλικό είναι αρκετά καλό και με κάποιους από τους παίκτες έχω συνεργαστεί, ενώ με άλλους γνωριζόμαστε ως αντιπαλοι. Η διοίκηση παρέχει τις ιδανικές συνθήκες εργασίας. Όλοι είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και ελπίζουμε να δικαιωσουμε αυτούς που μας πίστεψαν. Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πασχα σε όλο τον κόσμο”.



φωτο από Kozani fc

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική