Καβάλα| Ξεκαθαρίζει για την κίνηση Σίτσα - Ζαβού

 



Το δημοσίευμα της Sportday για επενδυτικό ενδιαφέρον για την Καβάλα, από fund που έχει εκ των εκπροσώπων του τον Δημήτρη Σίτσα (όπως προκύπτει είναι γερμανικό και ασχολείται με κατασκευές), επιβεβαιώνει στον soccerpractor ο έμπειρος Καβαλιώτης τεχνικός (καταγωγή από Τούζλα). 

“Πράγματι, το θέμα είναι ανοιχτό και νομίζω οτι ίσως ξεκαθαρίσει ως την Τρίτη. Θεωρώ οτι είναι σε καλό δρόμο” ανέφερε ο Δημήτρης Σίτσας, άλλοτε προπονητής των Άρη, Τρικάλων, Αετού Οφρυνίου, Καλλικράτειας, που έχει δουλέψει στο τιμ της Λάρισας και την Κ19 του Αιγινιακού. 

“Στην κίνηση μετέχει και ο Θεσσαλονικιός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών, Νίκος Ζαβός, που διαμένει στην Κολωνία. Θα έχουμε ενεργό ρόλο και οι δυο μας, αναλαμβάνοντας καίρια πόστα, σε περίπτωση που εμπλακούμε. Ακόμα δεν ξεκαθάρισε ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιος προπονητής και ποιος τεχνικός διευθυντής ”, συνεχίζει ο ίδιος.

Από τη διοίκηση του ΑΟΚ τηρείται σιγή ιχθύος και τη Δευτέρα ίσως υπάρξει επίσημη τοποθέτηση, είτε με ανακοίνωση, είτε με συνέντευξη Τύπου, για το αν παραχωρούνται τα “κλειδιά” της ΠΑΕ και σε ποιους ή θα συνεχίσει στο τιμόνι το ίδιο σχήμα για ακόμα μια σεζόν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική