Ποσειδώνας Μηχανιώνας| “Διαζύγιο” με Νίκο Βασαϊτη – Ποια η νέα ομάδα του
Ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο και η δεύτερη συνεργασία του Νίκου Βασαϊτη με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός (παλιότερα και σε ΑΠΕ Λαγκαδά και Καμπανιακό), που οδήγησε πέρυσι τους “ψαράδες” στη δεύτερη θέση με καταλυτικό ρόλο, το προηγούμενο καλοκαίρι εντάχθηκε στους φιλόδοξους και οργανωμένους, Ακρίτες Συκεών, ομάδα που αναδείχτηκε, αλλά το “πάγωμα” της δράσης στην ΕΠΣΜ, τον είχε αφήσει αγωνιστικά ανενεργό.
Έτσι, την άνοιξη επέστρεψε στην ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη, βοηθώντας ξανά σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και τη διεκδίκηση της ανόδου.
Ωστόσο, ο Βασαϊτης, που είχε ηθική δέσμευση ουσιαστικά με τους Ακρίτες για τις διευκολύνσεις στο προηγούμενο σύντομο πέρασμά του, δέχτηκε “δυνατή” πρόταση και επιστρέφει στην ομάδα των Συκεών, αυτή τη φορά ευελπιστώντας να γίνουν οι αγώνες και να τη βοηθήσει να ανέβει κατηγορία.
“Έδωσα μια υπόσχεση, να πάρω τίτλους με τους Ακρίτες.
Αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρο του με την ομάδα της καρδιάς του, ο Νίκος Βασα'ί'της συμφώνησε να είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν και έδωσε το σύνθημα!
Στη φωτογραφία με τον γενικό αρχηγό, Αλέξη Αλεξανδρίδη και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Περατινο” αναφέρει η ανακοίνωση της νέας ομάδας του.
Ο Νίκος Βασαϊτης σχολίασε σχετικά στα social media:
“Οταν καποιοι ανθρωποι σε εκτιμανε και ενδιαφερονται τοσο πολυ για σενα,τοτε το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παιξεις και γι αυτους! Ευχαριστω πολυ την οικογενεια των Ακριτων”.
Φωτο από Ακρίτες Συκεών FC

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου