Εδεσσαϊκός| Ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Σπαρτιάτη

 



Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του soccerpractor για την απόκτηση του Βαγγέλη Σπαρτιάτη από τον Εδεσσαϊκό. 

Ο 20χρονος ομογενής από τις ΗΠΑ επιθετικός σμίγει ξανά με τον τεχνικό των “πράσινων”, Άγγελο Ζαζόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ την τελευταία διετία ο νεαρός φορ ξεχώρισε με την Κ19 του Άρη, έχοντας ενεργό ρόλο. 

Ο Σπαρτιάτης, που έχει αγωνιστεί και στην Αμερική και πρόσφατα απασχόλησε και άλλες ομάδες, γυμνάζεται ήδη με τους “πράσινους”, που συνεχίζουν την προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με την Κοζάνη, την Κυριακή στο Ριζάρι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την ομάδα της Πέλλας για το νέο απόκτημα, που δυναμώνει τη γραμμή κρούσης:

Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Βαγγέλη Σπαρτιάτη.Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 2001 στο Ιλινόις.Ο ομογενής από το Σικάγο ήρθε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή των Πράσινων καθώς αγωνίζεται ως καθαρός φορ περιοχής με πολύ δύναμη και καλή σωμάτοδομή. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τους Chicago Fire Raiders, με τους οποίους κατέκτησε το National League 3 αγωνιστικές περιοδους από το 2014 έως το 2017,στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε στην Κ17, επέστρεψε στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Atlanta και της Columbus Crew ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στην Κ19 του Αρη.

Στις πρώτες δηλώσεις του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού μας είπε :

Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία να παίξω με έναν ιστορικό σύλλογο όπως o Εδεσσαϊκός. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση θα πετύχουμε τους στόχους μας”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική