Ηρακλής Αμπελοκήπων| Ανέλαβε ο Μάκης Δανδίκας, τι δήλωσε στον soccerpractor

 



Το τιμόνι του Ηρακλή Αμπελοκήπων ανέλαβε και επίσημα σήμερα ο Μάκης Δανδίκας, διαδεχόμενος τον Θαλή Θεοδωρίδη, που αποτέλεσε παρελθόν χθες. 

Ο έμπειρος τεχνικός μέχρι πρότινος δούλευε στη Δόξα Ασσήρου, ενώ γυρνά σε οικείο περιβάλλον, αφού εργάστηκε στους “κυανόλευκους” και πριν μια τριετία. 

Ο Μάκης Δανδίκας είχε το μεσημέρι της Πέμπτης την πρώτη σύσκεψη με τον τεχνικό διευθυντή, Ιορδάνη Χωλίδη, το απόγευμα κάνει την παρθενική προπόνηση, ενώ πλέον το ρόστερ περνά σε φάση επαναξιολόγησης. 

Άλλες αλλαγές δεν αναμένονται στο τεχνικό επιτελείο, με τον Δανδίκα να παίρνει μια πρώτη “γεύση” από την ομάδα των δυτικών συνοικιών το Σάββατο, στο εκτός έδρας φιλικό με τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Στο παρελθόν ο Δανδίκας εργάστηκε και σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (Β΄ Εθνική), Νίκη Πολυγύρου, Μακεδονικό, Κάστορα, Άρη Παλαιοχωρίου, Κιλκισιακό, ΑΣ Νεάπολης και ως βοηθός προπονητή σε Κ20 ΠΑΟΚ και Οδυσσέα Κορδελιού. 

Στις πρώτες του δηλώσεις στον soccerpractor, ο Μάκης Δανδίκας ανέφερε:

Γυρνώ σε γνώριμα λημέρια και οικείο περιβάλλον. Είχαμε επαφές με τη διοίκηση και μετά την πρώτη συνεργασία μας. Έχουμε φιλικές σχέσεις με Γιάννη Ζαντόπουλο και Κώστα Ατματζίδη, ενώ γνωρίζω χρόνια και τον τεχνικό διευθυντή, Ιορδάνη Χωλίδη. Γνωριζόμαστε καλά όλοι από παλιά. Το ρόστερ θα αξιολογηθεί το επόμενο διάστημα, ενώ είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους. Μακάρι φέτος να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο, δημιουργεί άλλη ατμόσφαιρα. Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να παίζεις σε άδειες κερκίδες”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική