Κούρτογλου: “Πολύ δεμένα αποδυτήρια στον Εδεσσαϊκό – Στόχος ο πρωταγωνιστικός ρόλος”

 




Ντεμπούτο με εμφατικό με διπλό στην Κέρκυρα (4-1 τον ΟΦΑΜ με ανατροπή) έκανε στον πάγκο του Εδεσσαϊκού ο Αλέκος Κούρτογλου. 

Ο Κατερινιώτης τεχνικός, που πανηγύρισε άνοδο με την Αναγέννηση Καρδίτσας πέρυσι (και στην κατηγορία δούλεψε με αρκετές ακόμα ομάδες), μίλησε στον soccerpractor για τις πρώτες εντυπώσεις του στην Έδεσσα, το ατού των “πράσινων” και το στόχο της συνέχειας, αλλά και το επόμενο ματς, εντός έδρας με τον “γείτονα” ΑΣ Γιαννιτσά.



Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέκος Κούρτογλου:

Για το τρίποντο στην Κέρκυρα: “Ήταν μια νίκη που έπρεπε να κάνουμε. Είναι και βαθμολογικά σημαντική αλλά και ψυχολογικά”.



Για το στόχο του Εδεσσαϊκού και το αν υπάρξουν άλλες αλλαγές, αλλά και το όπλο του: Το ρόστερ της ομάδας εκτός από 1-2 προσθαφαιρέσεις νομίζω ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω αλλαγές. Η ομάδα έχει ομοιογένεια και θέλουμε να την κρατήσουμε. Ο στόχος της ομάδας είναι η νίκη σε κάθε αγώνα, ούτως ώστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα”.


Για τις πρώτες εντυπώσεις στους “πράσινους”: “Μου έκανε εντύπωση το οικογενειακό κλίμα της ομάδας. Υπάρχουν πολύ ώριμες σχέσεις μεταξύ του αγωνιστικού τμήματος και της διοίκησης αλλά και πολύ δεμένα αποδυτήρια”.


Για το ματς που έπεται με τα Γιαννιτσά εντός έδρας: “Το μυαλό μας στρέφεται στο ματς με τα Γιαννιτσά, τα κοιτάζουμε ένα-ένα και το θεωρούμε κλειδί. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι σίγουρα με τις όποιες ιδιαιτερότητες μπορεί να έχει. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΑΜ και έχοντας πλέον καλή ψυχολογία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.


Θυμηθείτε ΕΔΩ τη χθεσινή απόδραση των Εδεσσαίων από τα Επτάνησα

φωτο από Edessaikos Fc






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική