Θύελλα Σαρακηνών| Μεταγραφών συνέχεια με Γιάννη Τσολακίδη

 


Με αναπτερωμένο το ηθικό μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα (αποκορύφωμα το 4-0 με τον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας), που φέρνουν την ομάδα πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, η Θύελλα Σαρακηνών συνεχίζει και τη μεταγραφική αντεπίθεσή της. 

Η ομάδα της Πέλλας μετά τους Φιρινίδη, Αταλασίδη, Μούλα, Τζαφάρι, απέκτησε και τον παλιό γνώριμο εξτρέμ, Γιάννη Τσολακίδη. 


Ο έμπειρος Κιλκισιώτης μεσοεπιθετικός έπαιξε φέτος στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ εκτός από τη Θύελλα έχει θητεία σε Κ19 ΠΑΟΚ, Αιγινιακό, Πανελευσινιακό (με αμφότερες στη Β΄ Εθνική), Εδεσσαϊκό, ΠΑΟ Κουφαλίων και Καρμιώτισσα Κύπρου. 



Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “πειρατών”:

Επιστροφή του Γιάννη Τσολακίδη.

Μεταγραφική ενίσχυση για την Θύελλα Σαρακηνών, που πρόσθεσε στο ρόστερ της τον έμπειρο πλάγιο μεσοεπιθετικό Γιάννη Τσολακίδη, που ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν.

Ο καταγόμενος από την Αξιούπολη του Κιλκίς 26χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Κ19 ΠΑΟΚ, Αιγινιακό, Πανελευσινιακό, Καρμιώτισσα Κύπρου, ΠΑΟ Κουφαλίων, Εδεσσαϊκό και μέχρι πρότινος στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, διαθέτει όλα τα στοιχεία για να βοηθήσει την ομαδα να πετύχει τους στόχους της.

Η οικογένεια της Θύελλας τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλές εμφανίσεις με υγεία”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική