ΑΕΠ Κοζάνης| Έσωσε την παρτίδα με Θύελλα, 1-1 στους Σαρακηνούς
Γλίτωσε τα χειρότερα η ΑΕΠ Κοζάνης, που βρέθηκε να χάνει από νωρίς από την αναγεννημένη εσχάτως Θύελλα, αλλά εντέλει βρήκε τον τρόπο να “τσιμπήσει” το βαθμό, φεύγοντας με το 1-1 από τους Σαρακηνούς.
Το σκορ για την ομάδα της Πέλλας άνοιξε μόλις στο 4΄ ο έμπειρος επιθετικός, Γιάννης Γκέσιος, με το 5ο φετινό του γκολ.
Η ομάδα του Τάσου Αναστασιάδη τελικά έφτασε στο 1-1 στο 87΄, με σκόρερ τον Κατσαβάκη, που είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ: Φιρινίδης, Μαντζάνας, Πούπης, Μουρίκι, Ουζούνης, Γεωργίου, Τράκας, Ευθυμιάδης, Τσόρμπας, Τσολακίδης, Γκέσιος.
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Παστορνίτσκι, Κοτταρίδης, Κουντούρης, Βοριαζίδης (73' Παπαζήσης), Μαλάκος, Κυρίτσης, Κωστίκος,(67' Κουλούσιας) Ορλάντο (54' Κατσαβάκης), Βαλμάς, Αλτιντζής (81' Γιούρος), Σέα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου