ΕΠΟ| Ανακοίνωσε οτι προκρίθηκε η λύση “Πογιέτ” για την Εθνική

 



Στο όνομα του Γκουστάβο Πογιέτ κατέληξε και επίσημα η ΕΠΟ, για τη διαδοχή του Τζον Φαν'τ Σχιπ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία με δελτίο Τύπου. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δούλεψε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2015-2016, ενώ ακόμα θήτευσε σε Λιντς, Τότεναμ, Μπράιτον, Σάντερλαντ, Μπέτις, Σανγκάη Σενχούα, Μπορντό και Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. 

Ως παίκτης ήταν διεθνής με την εθνική της χώρας του και έπαιξε σε Τσέλσι, Σαραγόσα, Ρίβερ Πλέιτ, Γκρενόμπλ, Τότεναμ και Σουίντον.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέλεξε τον Gustavo Poyet για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την οριστική επίτευξη και τον καθορισμό των λεπτομερειών της συμφωνίας.

Αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 3 Μαρτίου 2022 με θέμα την επικύρωση του διορισμού των μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

* Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του Γ.Σ. Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»