Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Φιλική νίκη με τον ΑΟ Καρδίας (2-1)
Τεστ αξιολόγησης για το σύνολο του ρόστερ (και ειδικά παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ στο πρωτάθλημα, ενόψει των εισηγήσεων για το δυναμικό της επόμενης χρονιάς), έδωσε ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, εντός με τον ΑΟ Καρδίας, κερδίζοντας με 2-1.
Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου προηγήθηκαν με σουτ του Κανέλλη, ο Μπιμπισίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τους “πράσινους” (καλή πορεία στην Α1 με νεανικό ρόστερ), ενώ το τελικό 2-1 για τους “ψαράδες” διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Ταουσάνης.
Ο Ποσειδώνας, που δοκίμασε και έναν Έλληνα ακραίο, είναι πιθανό να δώσει άμεσα φιλικό και με την Αναγέννηση Επανομής (προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική), ενώ στο φιλικό για την ομάδα της Μηχανιώνας δεν έπαιξαν οι Ιγνατίδης, Φούσκας, Κουτσικοβαγγέλης, Κεφαλάς, Μουράτι και Δεληγιαννίδης.
φωτο αρχείου από erasitexnika.gr-Σωτήρης Καρασαρίδης

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου