Πανθρακικός| Θλίψη για το θάνατο του μεγάλου ποδοσφαιρικού “ευεργέτη”, Τάσου Καραολάνη

 



Ήταν ο πρόεδρος των προέδρων για τον Πανθρακικό.

 Πιθανότατα ο πιο επιτυχημένος, βάσει ανυπολόγιστης και πολυσήμαντης προσφοράς, διακρίσεων και διαχρονικότητας, διοικητικός παράγοντας στους Θρακιώτες. 

Για τον Τάσο Καραολάνη ο λόγος, μεγαλομέτοχο και χρηματοδότη της “χρυσής” εποχής της Α΄ Εθνικής (6 χρόνια για τους “πράσινους” συνολικά, σε δυο θητείες), με πορεία ονείρου από τα τοπικά της Ροδόπης, μαζί με το περιβάλλον του (Σαββάκης, Τζελέπης κ.α.). 

Σε ηλικία 70 ετών, ο Τάσος Καραολάνης έφυγε από τη ζωή, στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, μετά από μάχη με τον κορονοϊό (ήταν διασωληνωμένος, ενώ αντιμετώπιζε και κάποια προβλήματα υγείας), σκορπίζοντας στη θλίψη την Κομοτηνή, την αθλητική κοινότητα του Νομού και την οικογένεια του Πανθρακικού, που έχασε τον “ευεργέτη” της.

 Ο οποίος άφησε πίσω του σημαντική παρακαταθήκη και οδήγησε τους Κομοτηναίους σε ιστορικές υπερβάσεις, που όμοιές τους ούτε προηγήθηκαν και ούτε επακολούθησαν ως τώρα. 



Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Τάσου Καραολάνη, του ανθρώπου που έβαλε διάπλατα την «σφραγίδα» στις επιτυχίες του Πανθρακικού, δίνοντας όραμα στην πόλη και αφήνοντας παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Η απώλεια του αποτελεί πλήγμα για τον Πανθρακικό αλλά και τον αθλητισμό της Ροδόπης.

Ο Τάσος Καραολάνης αγαπούσε παθολογικά τον Πανθρακικό, ζούσε για αυτόν και είναι χρέος μας να βλέπει από ψηλά την ομάδα της καρδιάς του να διαπρέπει.

Καλό Παράδεισο ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική