Πανσερραϊκός| Συμπλήρωσε 58 χρόνια “ζωής” - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

 





Ημέρα “γενεθλίων” ήταν η τελευταία του Μαϊου για τον Πανσερραϊκό, που συμπλήρωσε 58 χρόνια από την ίδρυσή του. 

Αναλυτικά η ευχετήρια ανακοίνωση από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ:

Πανσερραϊκέ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! 58 Χρόνια Πανσερραϊκή Ιστορία!


Ο Μουσικός Γυμναστικός Σύλλογος Πανσερραϊκός, συμπληρώνει 58 χρόνια ένδοξης ιστορίας και όλη η οικογένεια του Πανσερραϊκού, γιορτάζει με υπερηφάνεια, τα ιδανικά των «Λιονταριών». Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με πίστη και καθημερινή προσπάθεια, αγωνίζεται για να διευρύνει την πλούσια αθλητική ιστορία του συλλόγου μας, δίνοντας όραμα στους φιλάθλους μας και αγάπη στον Πανσερραϊκό!

Πανσερραϊκέ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων, CLUB CHE GUEVARA:

58 χρόνια ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΑΡΑ!



Πάντοτε για τις Σέρρες η 31η Μαΐου είναι μια ημέρα υπερηφάνειας. Για το καμάρι του Νομού, τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ, που προσθέτει στην πλάτη του μία ακόμη χρονιά.

Μερικές από αυτές καλές, μερικές στενάχωρες, αλλά αν θέλαμε μόνο χαρές, θα στηρίζαμε κάποια ομάδα της πρωτεύουσας ή της συμπρωτεύουσας. Αντίθετα, επιλέξαμε την ομάδα που στο όνομά της δεν έχει ούτε την Αθήνα, ούτε τον Πειραιά, ούτε τη Θεσσαλονίκη, αλλά τις ΣΕΡΡΕΣ μας.

Κι όσο κι αν μας πληγώνουν οι κατά καιρούς βαριές ήττες, οι υποβιβασμοί, οι χαμηλές κατηγορίες, άλλο τόσο δυναμώνουμε, παθιαζόμαστε, ζούμε και αναπνέουμε για το συνώνυμο του Νομού Σερρών, τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ μας.

Η μεγάλη οικογένεια των Λιονταριών κατέβασε αγωνιστικά τμήματα και φέτος σε πάρα πολλά αθλήματα, περισσότερα από ό,τι η τεράστια πλειοψηφία των Ελληνικών ομάδων. Όλοι αυτοί οι αθλητές και προπονητές γιγαντώνουν τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ, με το σήμα της ομάδας στο στήθος. Από τους βετεράνους που αγωνίζονται ακόμη, μέχρι τη μεγάλη επιτυχία της ποδοσφαιρικής Κ14.

Ο καθένας τους και όλοι μαζί, είναι η φλόγα που δε θα σβήσει ποτέ. Η φλόγα και η ψυχή του Λιονταριού που βρυχάται, ακόμη και όταν η ναυαρχίδα του συλλόγου, η ποδοσφαιρική ομάδα, έχει μια άσχημη σεζόν όπως η φετινή.

Πιστοί δίπλα τους, με τη φωνή μας, εμείς, ο κόσμος της ομάδας, που θα είμαστε πάντοτε εκεί. Ένθερμοι υποστηρικτές κι άγρυπνοι φρουροί. Σε νίκες και σε ήττες, οι Κυριακές μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.

Για αυτούς που μας βλέπουν πια από ψηλά, και για τις γενιές που θα έρθουν, είμαστε σήμερα εμείς στην κερκίδα, συνδετικοί κρίκοι παρελθόντος και μέλλοντος.

Μια ομάδα δεν την κάνουν μεγάλη μόνο οι κούπες. Και η δική μας ομάδα έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται μεγάλη. Ο πιο σημαντικός, είναι το ήθος των φιλάθλων της, το πείσμα τους, η ωραία μαγκιά τους.

58 χρόνια πέρασαν από την ίδρυση του Συλλόγου. Τα καλύτερα θα έρθουν, γιατί τα αξίζουμε και γιατί τα αξίζει ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!

CHE GUEVARA CLUB”.

*Tις επόμενες μέρες είναι πιθανό να αφιχθούν για μόνιμη εγκατάσταση στις Σέρρες οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Στέλιος Βενετίδης και ενδέχεται να παρουσιαστούν επισήμως από τα “λιοντάρια”.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική