ΕΠΣ Κιλκίς| Με Σημαιοφορίδη στο τιμόνι ο Ευρωπός & ηχηρές μεταγραφές





Μετά την απώλεια του τίτλου στο “νήμα”, από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ο Απόλλων Ευρωπού οργανώνεται, προφανώς ξανά για πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν, βάσει των κινήσεων που γίνονται. 

Από τους “κοκκινόμαυρους” αποχώρησε ο προπονητής Αλέξης Κυριακίδης και ήδη για τον πάγκο ανακοινώθηκε ο έμπειρος Κιλκισιώτης, Γιώργος Σημαιοφορίδης, με θητεία σε πολλές ιστορικές ομάδες εθνικών κατηγοριών, όπως Αγροτικός Αστέρας, Καστοριά, Κιλκισιακός, Πολύκαστρο, ΠΑΟ Κουφαλίων, Κρύα Βρύση, Εθνικό Μουριών, Εθνικό Αξιούπολης κ.α. 


Ο Απόλλων “έκλεισε” και ανανεώσεις, όπως των Δουλκερίδη, Ματζάρη, Καραελευθερίου, Μπουλούκη, Καρατζιά, αλλά και “ηχηρές” μεταγραφές, όπως των επιθετικών με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, Γιάννη Στεφανίδη (Πιερικός, Πανσερραϊκός, Διαγόρας, Ιάλυσος, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΠΑΟ Κουφαλίων, Θεσπρωτό κ.α.), Κώστα Χατζηστεφάνου (Γιαννιτσά, Ναυπακτιακός Αστέρας, Κοζάνη, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, Κρύα Βρύση, Εθνικό Γιαννιτσών κ.α.), αλλά και των Λιόνη (στόπερ από Επανομή, παλιά Λητή, Κουφάλια), Κατηριάδη, Μπάρμπα (αμφότεροι στο Πάικο Γουμένισσας, παλιότερα στα Γιαννιτσά).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική