Δικαστική νίκη Μακεδονικού στην Εφέσεων - “Μπαίνει” ως πρωταθλητής στα μπαράζ αντί της Κοζάνης

 



Μεγάλη ανατροπή στην Επιτροπή Εφέσεων, για τον πρωταθλητή στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. 

Η Κοζάνη, που έκοψε πρώτη το νήμα βαθμολογικά, την τελευταία αγωνιστική στις 6 Απριλίου, είδε περισσότερο από ένα μήνα αργότερα και αφού είδε τη Λευκίμμη να δικαιώνεται αρχικά στην καταγγελία του Μακεδονικού, είδε τη σημερινή μέρα να έρχονται όλα... τούμπα, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

Από την Ομοσπονδία ανακοινώθηκε η δικαίωση του Μακεδονικού, που κερδίζει τους Κερκυραίους στα χαρτιά, από τους οποίους αφαιρούνται τρεις βαθμοί ακόμα. 



Αναλυτικά η απόφαση:

 “Kατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απορρίπτει την 229/ 15-4-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 8/4/2022 ένσταση του σωματείου Α.Σ. Μακεδονικός ως βάσιμη.

Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ενισταμένου σωματείου Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από την Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΗ τρείς (3) βαθμούς από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλει χρηματική ποινή 500 ευρώ”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Κοζάνη χάνει τον τίτλο και μένει εκτός πλέι οφ ανόδου, όπου “μπαίνει” ο Μακεδονικός και την 1η αγωνιστική υποδέχεται την Παναχαϊκή.

"ΑΜΕΣΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ"

Ακολουθεί η πανηγυρική ανάρτηση του Μακεδονικού, μετά τη δικαίωση στην Επιτροπή Εφέσεων:

Πρωταθλητής ο Μακεδονικός!

Πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής ανακηρύχθηκε ο Μακεδονικός από την ΕΠΟ, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ομοσπονδίας δικαίωσε το σύλλογο μας στην έφεση που είχε καταθέσει για παράνομη χρησιμοποίηση παίκτη εκ μέρους της ΑΕ Λευκίμμης στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ως αποτέλεσμα, ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ του Μακεδονικού και οι «πράσινοι» διατηρούν την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2, απέναντι στους πρωταθλητές των έξι ομίλων.

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη έχει, λοιπόν, άμεσα υποχρεώσεις, αφού την Κυριακή (15/05) υποδέχεται την Παναχαϊκή στη Θεσσαλονίκη”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική