Αγροτικός Αστέρας| Οι δηλώσεις Γαλτσίδη-Στρατηλάτη για την ήττα από Παναχαϊκή (vids)

 



Για την παρθενική ήττα του Αγροτικού Αστέρα, αφενός στα πλέι οφ και αφετέρου εντός έδρας για φέτος (μαζί με την κανονική περίοδο), με 3-2 από την Παναχαϊκή μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ  τόσο ο προπονητής των “πράσινων”, Κώστας Γαλτσίδης, όσο και ο έμπειρος τερματοφύλακας, Κυριάκος Στρατηλάτης, στα βίντεο που "ανέβασε" το pgeole TV. Αναλυτικά:




ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
Για το ντέρμπι της Τετάρτης, με το "γείτονα" Μακεδονικό στην Ευκαρπία, ο Κώστας Γαλτσίδης ποντάρει στην επάνοδο των Μελισσόπουλου, Σαρβανίδη και Βοσκόπουλου (εξέτισαν τις ποινές τους) και έτσι δεν υπάρχουν προβλήματα για το τεχνικό τιμ του Αστέρα. 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ


Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ισχυρός άνδρας των Πατρινών, Πέτρος Σταθάκης:

«Θέλω να επιστήσω την προσοχή όλων και να μην ξεχάσουμε ότι τα μπαράζ δεν έχουν τελειώσει. Εκκρεμούν τρία παιχνίδια και μια δικαστική απόφαση και με τις δικαστικές αποφάσεις έχουμε δει πάρα πολλά να γίνονται και να ανατρέπονται. Κανένας μας δεν πρέπει να χαλαρώσει και να θεωρεί τίποτα δεδομένο. Το ότι η Παναχαϊκή έχει κερδίσει τα πάντα στους αγωνιστικούς χώρους, δε σημαίνει ότι θα δεχτεί το άδικο σε περίπτωση που υπάρξει. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το δεχτούμε. Το μυαλό μας βρίσκεται στο ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης που θα πρέπει η ομάδα αλλά και όλη η Πάτρα και η Αχαΐα να περάσει το μήνυμα ότι ξαναρχόμαστε.»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ


Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσαν οι “κοκκινόμαυροι”:

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας. Δεν εξισώνουμε σε καμία περίπτωση τη συμπεριφορά της διοίκησης του Αγροτικού που ήταν άψογη με τη μερίδα των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας που ξέφυγαν από τα επιτρεπόμενα όρια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν από την ένταση των στιγμών. Καταδικάζουμε την απαράδεκτη στα όρια της προκλητικής συμπεριφοράς των ΜΑΤ που επιτέθηκαν στους οπαδούς μας που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη οι οποίοι ουδέποτε προκάλεσαν και δέχτηκαν εντελώς αναίτια την επίθεση. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα, ο κόσμος της έχει επίπεδο κάτι που έχει αποδείξει πολλάκις και απαιτούμε το σεβασμό όλων”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τεχνικού της Παναχαϊκής, Σούλη Παπαδόπουλου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική