Θερμαϊκός Θέρμης| Οριστικά στο τιμόνι ο Κώστας Καζάνας

 






Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του "City of Primo 106.1" για τη συνεργασία του Θερμαϊκού Θέρμης με τον Κώστα Καζάνα, αφού πλέον οριστικοποιήθηκε και ο 38χρονος τεχνικός πιάνει δουλειά, για τη διαδοχή των Τάσου Δούμα και Βασίλη Μπούρκα. 

Ο τεχνικός της Κ19 του Άρη, που έδειξε σπουδαίο έργο στις ακαδημίες των “κιτρινόμαυρων”, αλλά και του ΠΑΟΚ παλιότερα, έχοντας κατακτήσει αρκετούς τίτλους σε αναπτυξιακά τμήματα, είναι πιθανό να αποτελέσει άμεσα και οριστικά το νέο τιμονιέρη των “πράσινων”, ενώ στο παρελθόν δούλεψε και σε Παύλο Μελά, Κιλκισιακό και ακαδημίες Αγροτικού Αστέρα, Μακεδονικού και Μαραθώνα Καλαμαριάς.

Δελτίο Τύπου για γενική συνέλευση σήμερα εξέδωσε ο Θερμαϊκός Θέρμης. Αναλυτικά: “Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Καλούνται τα μέλη του Αθλητικού Πολιτιστικού Ομίλου Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ» σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την τροποποίηση του καταστατικού και την εναρμόνιση του με τον πρόσφατο αθλητικό νόμο (άρθρο 53 του Ν. 4809/ 2021 (Φ.Ε.Κ. 102/ Α΄/ 19.6.2021) και την εναρμόνιση με την παρατήρηση της Γ.Γ.Α.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Θέρμης.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, χωρίς άλλη ενημέρωση, στον ίδιο χώρο την επομένη Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 8 μ.μ..

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Χαράλαμπος Αμπατζίδης Αχιλλέας Μεταλούλης”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική