Αγροτικός Αστέρας| Την Τετάρτη η “πρώτη” - “Καπαρωμένοι” Φαρμάκης & Κουρέλλας

 



Δυο μέρες πίσω μετακυλά η έναρξη προετοιμασίας του Αγροτικού Αστέρα, λόγω εκκρεμοτήτων σε ζητήματα λειτουργίας και ρόστερ. 

Έτσι, αντί για σήμερα Δευτέρα, οι “πράσινοι” θα πατήσουν το χορτάρι του “Δ. Κοντικάκης” μεθαύριο Τετάρτη στις 18.00, αρχικά με... πειραματικό ρόστερ (νεαροί, δοκιμές κ.α.), δεδομένου οτι δεν υπάρχει πολυτέλεια για να χαθεί άλλος χρόνος. 

Βεβαίως, ακόμα υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, σε όλα τα μέτωπα για την ομάδα του Ευόσμου, με βασικό την ανακοίνωση για την κατηγορία συμμετοχής.

 Υπάρχει αισιοδοξία για Σούπερ Λιγκ 2 και με βάση αυτό θα ξεκινήσει το “χτίσιμο”, από τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη που παραμένει. 


Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός είχε τη Δευτέρα νέα σύσκεψη με τον ισχυρό άνδρα των “σταχυοφόρων”, Χρόνη Παπαβραμίδη για αρκετά ζητήματα καθημερινότητας, οργάνωσης και σχεδιασμού. 

Η ομάδα των δυτικών συνοικιών θα δώσει έμφαση στο πλάνο ανανεώσεων και ενίσχυσης.

 Για τους παραμένοντες, θα υπάρξει ξεκαθάρισμα για το ποιους θέλει να κρατήσει και θα γίνει προσπάθεια για συμφωνία επέκτασης συνεργασιών. Υπενθυμίζεται οτι ως τώρα έχουν αποχωρήσει οι Στρατηλάτης, Κατσιάκης, Ζαφειρίδης και Κεχαγιάς. 



Όσο για τις μεταγραφές, σίγουροι, όπως έχει αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό ο City of Primo 106.1, είναι ο Κορδελιώτης τερματοφύλακας, Στέργιος Φαρμάκης  (αριστερά) και ο Γρεβενιώτης αριστερός μπακ, Νίκος Κουρέλλας (δεξιά, στη φωτό της Μαρίας Αρχοντοπούλου) οι οποίοι μάλιστα ήταν συμπαίκτες πέρυσι στη Σαντορίνη, ενώ ο δεύτερος έχει φορέσει ξανά τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα. 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα είναι κανονικά στην πρώτη της Τετάρτης, εκτός σοβαρού απροόπτου, όπως θα συμβεί και με όσους ακόμα συμφωνήσουν ως εκείνη τη στιγμή και γενικά έπονται όσοι πουν το "ναι" την τρέχουσα κρίσιμη εβδομάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική