Εδεσσαϊκός| Κλείνει Πέτρο Πέλκα, Παρασίδη, Καραγιάννη & Ντολαπτσή

 



Φιλική ήττα με 2-1 γνώρισε ο Εδεσσαϊκός εκτός έδρας με τον ενισχυμένο και φιλόδοξο Εθνικό Γιαννιτσών, στο πρώτο τεστ της προετοιμασίας. 

Για τους γηπεδούχους δυο γκολ πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Στάθης Καράμπελας (παλιός γνώριμος των “πράσινων”), ενώ για την ομάδα του Αλέκου Κούρτογλου σκόραρε ο Τάσος Καραγιάννης. 

Πρόκειται για 23χρονο παλιό γνώριμο εξτρέμ που αναμένεται να γυρίσει στους “τριαινοφόρους” μετά από μια τριετία περίπου, έχοντας αγωνιστεί ακόμα σε Κ20 Βέροιας, Νίκη Αγκαθιάς, Φίλιππο Μελίκης, Αγία Μαρίνα και μέχρι πρότινος τη Νάουσα (αποχώρησε λόγω συνθηκών). 

Ο Τάσος Καραγιάννης

Από το φιλικό έλειψε ο Αβραμίδης και ο Ξανθόπουλος, ενώ τη φανέλα του Εδεσσαϊκού εκτός από τον Καραγιάννη προβάρουν και οι Πέτρος Πέλκας, Βαγγέλης Παρασίδης και Κώστας Ντολαπτσής, οι οποίοι αγωνίστηκαν όλοι στο πρώτο φιλικό στα Γιαννιτσά. 

Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθούν οι τέσσερις συγκεκριμένοι (μαζί με Καραγιάννη), όπως και τους Σαμαρά, Τσάνι και Πρέτσι, αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, αλλά και άλλους που εξετάζονται και συζητούν. 

Ο Παρασίδης είναι 21χρονος Θεσσαλονικιός κεντρικός χαφ (“εξάρι” και “οκτάρι”), που πέρυσι έπαιξε στο Νότο, με Παναρκαδικό και Άρη Σκάλας και παλιότερα σε Κιλκισιακό, Καλλικράτεια, ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων, ΠΑΟ Ξυλούπολης και Αστέρα Αμπελοκήπων. 

Ο Βαγγέλης Παρασίδης

Ο Ντολαπτσής είναι 23χρονος Θεσσαλονικιός μεσοεπιθετικός, που έπαιζε στον Ηρακλή Αμπελοκήπων και παλιότερα σε Αλεξανδρούπολη, Εθνικό Γιαννιτσών και Αγροτικό Αστέρα, έχοντας αρκετές παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική. 

Ο Κώστας Ντολαπτσής

Όσο για τον Πέτρο Πέλκα, είναι 20χρονος δεξιός μπακ, που αγωνίστηκε σε Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου και Κ19 Λαμίας.

Ο Πέτρος Πέλκας

Σύνθεση Εδεσσαϊκού: Ψωμιάδης, Πελτέκης, Πρέτσι, Κουκουλέκης, Μίσκος, Παρασίδης, Χατζηαλεξιάδης, Κυζιρίδης, Τσάνι, Καραγιάννης, Σαμαράς. Έπαιξαν και οι Ερυθρόπουλος, Πέλκας, Βύρος, Ιωάννου, Ντολαπτσής, Μυλωνάς.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική