Φιλικά Κυριακής| Νίκες για Θέρμη, Πανδραμαϊκό, Βύρωνα Καβάλας – Ισοπαλίες για Βέροια και Ν. Κεραμίδι

 


Δείτε συγκεντρωτικά τη δράση για τα φιλικά ομάδων Σούπερ Λιγκ 2 και Γ΄ Εθνικής από τη Μακεδονία την Κυριακή.

Θερμαϊκός Θέρμης-Διγενής Λακκώματος 3-0



Πολλές δοκιμές παικτών από τον Κώστα Καζάνα, με τους “πράσινους” να παίζουν με αρκετούς νεαρούς, αφού το Σάββατο κέρδισαν 2-1 τον Άρη Αβάτου με περισσότερους θεωρητικά βασικούς. Για τον Θερμαϊκό, στο 3-0 εντός με τον Διγενή Λακκώματος από την Α1 Χαλκιδικής, από ένα γκολ πέτυχαν οι Μουτζούρης, Γαβαλίδης και ένας υπό δοκιμή. Δοκάρι για το Λάκκωμα είχε ο Τσαμασλιδης και ακυρωθεν γκολ ο Σαντης. Σύνθεση Θερμαϊκού: Θουλιώτης, Μιτούσι, Μπέσσας, Μουτζούρης, Στοϊνοβιτς, Αθανασιάδης, Κωστάνογλου, Βαβλιάκης, Βουτυρής, Μαρούδας, Γαβαλίδης. Έπαιξαν και 6 δοκιμαζόμενοι στο δεύτερο μέρος.


Νίκη Βόλου-Βέροια 1-1




Άντεξε στο δυνατό τεστ εκτός έδρας η Βέροια, με ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, όπως η Νίκη Βόλου. Το 1-1 επιβεβαιώνει τη βελτίωση στην ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη, που περιμένει μια-δυο προσθήκες στην επίθεση, εξετάζοντας λύσεις και εκτός συνόρων. Σκόρερ: Κάσσος 13΄ - Ιωάννου 85΄

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Δημητρίου (46’ Αναστασίου), Τοπαλίδης (46’ Μορέιρα), Δεληζήσης (46’ Γρομητσάρης), Ανδρέου (66’ Λογαράς), Κυριακίδης (46’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (66’ Μπάλας), Γαβριηλίδης (46’ Μέτσε), Κάσσος (75’ Τόγιας), Μιράντα (46’ Ολαϊθόλα), Ροχάνο (66’ Τζιώρας).

ΒΕΡΟΙΑ: Ιωαννίδης (57' Παπαδόπουλος), Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Στίκας (77' Σταμπολίδης), Μπούζας, Μασούρας (52' Μπλέτσας), Μπουκουβάλας, Μπουόλι (67' Ιωάννου), Ορφανίδης (57' Κατσούκης), Μπελεβώνης (62' Δεμηρτζόγλου).


Πηγή kerkidasport.gr - φωτο niki fc


Δόξα Δράμας-Πανδραμαϊκός 0-1


Xάρη σε γκολ του Γιώργου Παυλίδη στο 42΄, ο Πανδραμαϊκός κέρδισε 1-0 τη Δόξα στο γήπεδό της, σε φιλικό με ενδιαφέρον τοπικού χαρακτήρα για τη Δράμα. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο νεοαποκτηθείς φορ των “Μαυραετών”, ο Βραζιλιάνος, Ρικάρντο Πιρές.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Θεοδοσιάδης, Ντόσης (74' Κυριακίδης Σ), Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιος, Περσίδης, Χατζηδημητρίου (50' Χρ. Ιορδανίδης), Βάντερσον (46' Ρούτσης), Παπαδόπουλος (88' Γεωργιάδης).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Τουλκέρης (83' Καραγιαννίδης), Κουκόλης, Μπάμπουρας (72' Καπουσούζης), Κονταξής, Μεντής, Ιγνατίου (77' Μητρούσης), Άντριτς, Γιαννόπουλος, Αχαλινόπουλος, Μπερούκας (81' Ιωσηφίδης), Παυλίδης.







Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-0

Άσφαιρος” για ακόμα ένα τεστ έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου, σε ένα φιλικό με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου με φάσεις εκατέρωθεν. Για την ομάδα της Πιερίας ξεκίνησαν οι Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Ιντζόγλου, Κωτσιαρίδης, Μπατζώνης, Σεχολάρι, Κριεμάντι, Μαργαρίτης. Έπαιξαν και οι Χατζημπουργάνης, Τόσκας, Ξυδούς, Ζουκάν, Τρούμπαλος, Γκιώνης, Δαλαμήτρας.


Απόλλων Παραλιμνίου-Βύρωνας Καβάλας 4-6

Δέκα γκολ, ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις σε ένα απίστευτο φιλικό, με τον Βύρωνα Καβάλας να κερδίζει... 4-6 (!) στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου και ενώ βρέθηκε να χάνει με 4-1 στο ημίχρονο! Για την ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη χατ τρικ πέτυχε ο Πτηνόπουλος, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Καρύπογλου, Παντελίδης και Δεληγιαννίδης. Για τους Σερραίους του Νίκου Καραμπετάκη σκόραραν οι Γκέκας (δυο), Ελέζι και Καρατλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2 (Δείτε ΕΔΩ)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-0 (Δείτε ΕΔΩ)

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ: Καστοριά-Παναργειακός Άργους Ορεστικού 3-0 (Δείτε ΕΔΩ)




φωτο από Fc Doxa Dramas-Χριστίνα Γεωργιάδου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε

Κατσαρός: “Να βελτιώνουμε διαρκώς την Καστοριά, με νίκες και μόνιμη αξιοποίηση νεαρών”

Ασταμάτητος και το 2024 ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, έκτο σερί τρίποντο με Νίκη Ευκαρπίας και...8άδα (2-0)