Παπαβραμίδης στην “ΕΡΤ3”: “Δε θελω ελεημοσύνες, ο Αγροτικός Αστέρας δε θα παίξει ξανά στη Γ΄” (vid)

 



Στην εκπομπή της “ΕΡΤ3”, “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ”, μίλησε ο διοικητικός ηγέτης του Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Παπαβραμίδης, που ξεκαθάρισε οτι οι “πράσινοι” αν δε τοποθετηθούν στη νέα Σούπερ Λιγκ 2, όπως “κέρδισαν” μέσα στα γήπεδα, δεν είναι διατεθειμένοι να “κατέβουν” και πάλι στη Γ΄ Εθνική, ενώ αναφέρθηκε στον Πανδραμαϊκό και τα στελέχη του. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:


Για την καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων για την εκκρεμότητα στο “χάρτη” της Σούπερ Λιγκ 2: “Φαντάζομαι ξέρετε πόσες παρατάσεις έχουν δοθεί. Εσείς χάσατε το μέτρημα, εμείς τα πάντα. Ό,τι είχαμε το χάσαμε, υγεία, χρήματα, τα χάσαμε. Δε ξέρω πως πρέπει να το παίρνω. Σοβαρά; Έχω μπερδευτεί. Περιμένουμε, χωρίς να ξέρουμε τι περιμένουμε. Μέχρι προχθές το βράδυ, σε όλα τα σάιτ, παντού, γράφανε οτι ήδη είναι τελειωμένο για τον Αγροτικό Αστέρα και το περιμέναμε να βγει και γραπτώς την Τρίτη, τελειωτικά η απόφαση. Τελικά παρουσιάστηκε μετά από 2.5 μήνες, ακούστηκε μια άλλη ομάδα, δεν έχω τίποτα με τον Ηρακλή Λάρισας, είναι φίλος μου ο πρόεδρος αντιθέτως. Και ο άνθρωπος ο ίδιος δε το πίστευε, ξαφνικά και νομίζω έχει κάνει και μια δήλωση, οτι το πρωτάθλημα το δικαιούται ο Αγροτικός Αστέρας, αυτό που αξίζει. Βγήκε και ο Πανδραμαϊκός, που δεν έχει κανένα λόγο να μπει, με τίποτα. Δε ξέρω για ποιο λόγο το έκανε. Ακόμα και ο Αστέρας να μη μπει, πρέπει να μπουν οι ομάδες που έπαιξαν στα μπαράζ. Αυτοί που έπαιξαν μέσα στο γήπεδο, αλλιώς δεν έχει ουσία”.

Για την “προσγείωση” του Αστέρα το τελευταίο διάστημα, παρά τη φιέστα του Ιουνίου: “Εγώ ξέρω οτι είμαι πρωταθλητής, πήρα το πρωτάθλημα και αν είναι να παίξω ξανά στη Γ΄ Εθνική, δυστυχώς δε θα παίξω. Δε θέλω ούτε ελεημοσύνες, ούτε να με λυπηθεί κάποιος και να με βάλει. Μιλάω σαν Αστέρας και σαν Χρόνης Παπαβραμίδης. Εγώ έπαιξα, πήρα το πρωτάθλημα, μου έστειλε η ΕΠΟ το Κύπελλο, κακώς δε το έχω τώρα δίπλα μου. Το έστειλε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, έχουμε φωτογραφίες με το Κύπελλο. Το πανηγυρίσαμε σε όλο τον Εύοσμο, όλοι πανηγύρισαν μαζί μας, παιδιά, μεγάλοι, νέοι, γέροι. Μιλάμε για μια περιοχή κοντά στις 180.000, μαζί με το Ελευθέριο Κορδελιό, στην ουσία είμαστε ένα”.


Για το τελεσίγραφο της Σούπερ Λιγκ 2 προς την ΕΠΟ, για οριστική απόφαση ως την Τρίτη για το σίριαλ και το φλέγον ζήτημα, αλλά και το αν μπορεί να είναι έτοιμος ο Αγροτικός, σε περίπτωση που πάρει τόσο αργά το πολυπόθητο “ΟΚ” από τους αρμόδιους: “Δε γίνεται, με τίποτα. Πότε να κάνω την ΠΑΕ, πότε να κάνουμε τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Έστω, αυτών που έχουμε, γιατί οι μεταγραφές έχουν τελειώσει. Δε προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτα, εκτός αν μας δώσουν κάνα μήνα παράταση. Εκτός αν το πρωτάθλημα πάει πιο πίσω. Τίποτα δε μπορώ να κάνω απολύτως, αν δε δοθεί παράταση ενός μηνός. Αν μπω, γιατί έτσι όπως βλέπω τα πράγματα, δυστυχώς το ποδόσφαιρο δε παίζεται στο γήπεδο”.



Για την αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας του Ευόσμου και τη στάση του Πανδραμαϊκού: “Από τους 7 ομίλους της Ελλάδας, οι 6 όμιλοι κατέληξαν ποιος θα βγει την τελευταία αγωνιστική. Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν βγαλμένος ήδη με 12 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο, ενάμιση μήνα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Όλοι οι άλλοι είχαν 1-2 και ήταν μαζί. Ο δε δεύτερος αν έχανε το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε, ξέρετε για ποια ομάδα λεω, θα έπεφτε από την κατηγορία. Και ξαφνικά θέλει να παίξει στη Σούπερ Λιγκ 2. Δεν έχω τίποτα με την ομάδα του Πανδραμαϊκού, έχω όμως με τους ανθρώπους του Πανδραμαϊκού”.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ3


Σχόλια

  1. Πλήρωσε τους με το ίδιο νόμισμα πρόεδρε. Ο λεουτσακος τώρα ξύπνησε και δεν θέλει 31 ομάδες Προσφυγή στο διαιτητικό για όσες ομάδες δεν ήταν στο μητρώο .Όταν τελειώσει όλο αυτό , μετά, η ομάδα από την Δράμα μπορεί να ..παίξει και αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική