Αντιδρά και ο Πανδραμαϊκός: “Παράνομη και αυθαίρετη απόφαση” - Προσφυγή στο Διαιτητικό

 



Εκτός από τον πρωταθλητή Αγροτικό Αστέρα, που κέρδισε την άνοδο στο γήπεδο, αλλά είδε τον Ηρακλή Λάρισας να παίρνει το χρίσμα ανόδου από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τέσσερις μήνες μετά (11 Οκτώβρη), αντιδρά και ο δεύτερος Πανδραμαϊκός, που δεν έπαιξε στα μπαράζ ανόδου, αλλά περίμενε να πάρει ο ίδιος το εισιτήριο. 

Οι Δραμινοί άλλωστε έκαναν τις νομικές κινήσεις, αλλάζοντας το χάρτη εις βάρος του Αγροτικού Αστέρα, αλλά όχι και υπέρ των ίδιων, δεδομένου οτι εντέλει επωφελήθηκαν οι Θεσσαλοί. 

Ο Πανδραμαϊκός με ανακοίνωσή του τόνισε οτι θα συνεχίσει να “κυνηγά” το θέμα δικαστικά, προσφεύγοντας στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Αναλυτικά:

Η σημερινή απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ είναι αυθαίρετη, παράνομη, καταχρηστική και με πλήθος νομικά παράδοξα.

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΑΟ θα προσβάλλει στο ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως εχει δικαίωμα, αυτή την παράνομη απόφαση και ελπίζει ότι θα δικαιωθεί για ακόμα μια φορά.

Παράλληλα θα κινηθεί και αρμοδίως αναζητώντας ευθύνες και παραλείψεις απο μέλη της ΕΕ και στελέχη υπηρεσιών της ΕΠΟ”.


Φωτο από proininews.gr


Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακώς που ζητάτε συμμετοχή στην sl2.Το δίκαιο , ηθικό , τίμιο και όχι παράδοξο θα ήταν η συμμετοχή σας στο champion league .Μάλιστα σε όμιλο απευθείας.Μαζι με Ρεάλ Λίβερπουλ κ.α.Αμεσα λοιπόν αποκατάσταση της αδικίας τώρα!! Ξεσηκωθείτε! Νυν ο αγών . Υπέρ του ηθικού και δικαίου! Επίσης,όλοι είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική