Πανδραμαϊκός| Προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

 




Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ο Πανδραμαϊκός ενημέρωσε για τις νέες δικαστικές κινήσεις του, προσφεύγοντας στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. 

“Ο Πανδραμαϊκός Αθλητικός Όμιλος, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι, αγωνιζόμενος για τα δίκαια του, την εφαρμογή των κανόνων δικαίου και την τήρηση των θεσμών του αθλήματος, προσέφυγε στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο” τονίζει η επίσημη ενημέρωση των Δραμινών, που σύμφωνα με το insport.gr έχουν ως αίτημα να κηρυχθούν άκυρες δύο αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, "ο Πανδραμαϊκός ζητά:

α) η απόφαση προβιβασμού του Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2 και
β) η απόφαση παραμονής στη Γ’ Εθνική των σωματείων Αγροτικός Αστέρας, Θερμαϊκός Θέρμης, Άρης Αβάτου και Εθνικός Σοχού".


Και το δημοσίευμα καταλήγει οτι “Μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση τα πρωταθλήματα της Super League2 και της Γ Εθνικής δεν μπορούν να ξεκινήσουν”.


Σχόλια

  1. "...για τα δίκαια του, την εφαρμογή των κανόνων δικαίου και την τήρηση των θεσμών του αθλήματος..."ποιος σας πιστεύει? Γιατί πχ δεν κινηθήκατε κατά παναχαικής? και άλλων 50 ομάδων? όμως,έχει ο καιρός γυρίσματα .Ξανά στην Γ ' φέτος και ίσως του χρόνου στο τοπικό..πρωταθλητής ο Αστέρας με τεράστια διαφορά ,το μητρώο δεν ήταν στην προκήρυξη,ήταν κλειστή η εφαρμογή (?), έδωσαν άδεια συμμετοχής στον Αστέρα στα μπαράζ που δεν συμμετείχατε,το cas σύμφωνα με νομολογία δεν υποβιβάζει ομάδες που προβιβάστηκαν ,αλλά παρόλα αυτά έχετε δίκιο!!!!!!!έχει ο καιρός γυρίσματα..ελπίζω και όλοι αυτοί που συμμετείχαν στην αυτή απόφαση, σε βάρος του Αστέρα , ν α πάρουν ότι τους αξίζει.Μακάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική