Αγροτικός Αστέρας| “Παράνομη απόφαση, επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μας”

 



Πυρ και μανία είναι στον Αγροτικό Αστέρα μετά την απόφαση που ανακοίνωσε η ΕΠΟ, για την άνοδο του Ηρακλή Λάρισας στη Σούπερ Λιγκ 2 και την παραμονή των “πράσινων”, που Ιούνιο πήραν την άνοδο στο γήπεδο και πανηγύριζαν, στη Γ΄ Εθνική, προαναγγέλλοντας νομικές κινήσεις κατά παντός υπευθύνου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Ευόσμου:

ΑΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επειδή πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν παίζεται στο χόρτο αλλά στις αίθουσες των επιτροπών με τις ευλογίες των εκτελεστικών οργάνων και την παρότρυνση δικομανών, δικολάβων και καλοθελητών προέδρων ΕΠΣ εξ ανατολών , ο ιστορικότερος σύλλογος της δυτικής Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι

ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ,ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ Η ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ Γ.Σ, ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/09/2022 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.”.

Σχόλια

  1. Στην είχαν στημένη πρόεδρε .Έπρεπε να τους τσακίσεις νομικά νωρίτερα Φως φανάρι "πλέον " .Επίτηδες καθυστερούσαν .Έβγαλαν την απόφαση 4 ημέρες πριν ξεκινήσει αυτό που λένε 'ποδόσφαιρο sl2"Δείχνει πολλά για τους καλούς ανθρώπους της ΕΠΟ και των υπολοίπων .Αν έχεις την δυνατότητα να προσφυγεις και εσύ όπως η ομάδα από τα περίχωρα της Δράμας στο διαιτητικό ,μιας και ήταν πολλοί που δεν ήταν ενταγμένοι τότε κάντο.Μην νομίζεις επίσης ότι αυτοί οι Φιλάρετοι άνθρωποι του Πανδραμαϊκού στεναχωρήθηκαν για το κακό που έκαναν.Μπορουν και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική