Πιερικός| Ανακοινώθηκαν Μυλόπουλος & Σπαρτιάτης για την επίθεση

 



Επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ του soccerpractor, τόσο για τον Σωκράτη Μυλόπουλο (πρώην εξτρέμ Τρικάλων, νωρίτερα σε ομάδες της Κύπρου), όσο και για τον Βαγγέλη Σπαρτιάτη (τέως στράικερ Εδεσσαϊκού, παλιότερα Κ19 Άρη), που δυναμώνουν τη γραμμή κρούσης του Πιερικού και επίσημα.

 Οι δυο παίκτες, που έπαιρναν μέρος σε προπονήσεις και φιλικά, ανακοινώθηκαν από τους Κατερινιώτες, που κινούνται για ακόμα ένα μέσο, ώστε να κλείσει το ρόστερ. 

Το Σάββατο η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη δίνει φιλικό με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Ανδρομάχης. 

Αναλυτικά η ενημέρωση των “μελανόλευκων”:

Την επιστροφή του Παναγιώτη Κατσαμάγκα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων είδε με ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα ο Λεωνίδας Μπίλης. Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει και τον Σουηδό αμυντικό Έντριτ Ίμπισι (που ταλαιπωρείται απο ίωση) να επιστρέψει, ώστε να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.


Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Α ΔΑΚ και η ομάδα μας προσρμόζεται σιγά σιγά σε ρυθμούς αγωνιστικής περιόδου, με αναμονή πάντα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σωκράτης Μυλόπουλος και Βαγγέλης Σπαρτιάτης είναι τα νέα πρόσωπα που ενισχύουν την επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του ζήτησαν απο την διοίκηση μια ακόμη μεταγραφική κίνηση στο χώρο του κέντρου, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της φετινής περιόδου.

Το Σάββατο θα δοθεί νέο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Μακεδονικό Θεσ/νίκης, ομάδα SL2. Θα ξεκινήσει στις 16.00 στο γήπεδο της Ανδρομάχης”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική