Αγροτικός Αστέρας| Φιλική νίκη με Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου, 1-0 με Νιαζίφογλου – Χαμόγελα Δανδίκα

 


Ικανοποίησε ο ανανεωμένος Αγροτικός Αστέρας, με μόλις 4 προπονήσεις στα πόδια του με το νέο ποδοσφαιρικό “καθεστώς”, κερδίζοντας το χειροκρότημα από το κοινό του. 

Η ομάδα του Ευόσμου κέρδισε 1-0 εντός τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (αντίπαλός του και στο πρωτάθλημα), στο πρώτο και... τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με γκολ του προωθημένου στόπερ, Μπερκάντ Νιαζίφογλου, στο 30΄ με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

ΔΑΝΔΙΚΑΣ: “ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ”


Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Μάκης Δανδίκας, δήλωσε μετά το φιλικό στον soccerpractor: “Ήταν ένα φιλικό για την ψυχολογία και την προσαρμογή των παικτών, την καλύτερη γνωριμία μας, μετά από 4 μόνο προπονήσεις. Ένα θετικό τεστ για εμάς. Έχουμε ένα νέο ρόστερ, 30 παικτών, με λίγο χρόνο μπροστά μας. Δεν έχω κανένα παράπονο, προσπάθησαν όλοι. Έδωσαν την ψυχή τους, αυτό άρεσε σε εμένα, αλλά και στον κόσμο. Το χάρηκαν οι φίλαθλοί μας και τους χειροκρότησαν στο τέλος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά, σε 8 μέρες έχουμε αγώνα πρωταθλήματος. Περιμένουμε την κλήρωση της Δευτέρας και από μεθαύριο μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας. Σε αυτή τη φάση, δε μπορούμε να συγκριθούμε με αντιπάλους που κάνουν τρεις μήνες προετοιμασία”.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Φαρμάκης, Φετεινίδης, Κοτανίδης, Νιαζίφογλου, Αιχμαλωτίδης, Θεοδωρίδης, Δ. Κουκουλέκης, Βασιλάς, Ζουλούμης, Πέριτς, Ζήση. Έπαιξαν και οι Σαλαβιάς, Ζησόπουλος, Κωτσούλας, Χατζηιωάννου, Καλλίας, Νίκος, Φρονιμόπουλος, Κοκονόζι.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Παπαβασιλείου, Λουιζίδης, Σούλτσε, Λαμάι, Μπιλίκμπασι, Μάρκου, Καρσλίδης, Κέλο, Βαχανελίδης, Χατζηκυριάκου, Θεοδωρίδης. Έπαιξαν και οι Σιώμος, Πότσι, Ανδρεάδης, Ανδρεανίδης, Ιορδανίδης, Κουμαλάτσιος, Ντουσάι, Αφεντουλίδης, Ναγκόλι, Πέτκος, Καρακούτης.





Σχόλια

  1. Ας σταλεί μια επίσημη πρόσκληση στο εναρκτήριο παιχνίδι στον Μπαλτακο, Λεουτσακο,και φυσικά στον ,ποιον άλλο,Αυγενακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική